| EvelinaRusuuiiiu a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, sunt foarte urata. Sunt inalta, am nasul mare, coșuri si dintii strambi. Toti baietii ma iau la misto si imi e frica ca o sa raman singura toată viața. Ce pot sa fac sa fiu si eu mai frumoasa, sa imi fac si eu un iubit? crying

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa te cultivi, sa inveti, sa excelezi prin inteligenta, ca asa vei atrage barbatii care nu-s intersati de femei frumaose si proste, ci de cele inteligente.

| Kufu95 a răspuns:

Nu ai ce să schimbi la tine, rămâi socială că cu singuranță, va apărea cineva care te va place.

| annonimaaaa555 a răspuns:

În primul rând nu băga de seama ce zic oamenii. Sigur iti găsești pe cineva.La dinți... poți sa porți aparat dentar (dacă doctorul e de acord; te duci și intrebi)
La nas poți sa faci rinoplastie [la sfatul medicului e gratis(dacă vede ca ai probleme cu respirația)sau altfel e minim 4000€]
Pentru coșuri mergi la dermatolog (ceri trimitere de la medicul de familie și e gratis) și se rezolva cu ceva tratament

| 1onur a răspuns:

Să înțelegi că suntem oamenii și este normal să fim, mai puțini plăcuți în ochii altor oamenii.

Este normal, să fim așa cum am fost lăsați de Dumnezeu! nu este nimic greșit să nu fim pe placul altor oamenii.

"Băieți" și "oamenii" care fac mișto pe seama ta! sănt niște "Băieți" fără educație!, și "oamenii" fără Dumnezeu!