Prietene iti spun un lucru, te ai pe tine!
Sa fiu mai explicit, e mai bine sa te bazezi doar pe tine, sa nu ai lingai in jurul tau, eu am distrus toate relatile cu toti pe care ii cunosc voi face totul in felul meu si ma simt mai bine singur nu ma bate nimeni la cap, acum depinde de tine daca vrei sa-ti faci noi prieteni dar nu vor fi mai buni ca fostii.
Totul e pe invers? Da asa este totul e pe invers, toata lume e rea de asta zic mai da-o dracu nu ai nevoie de ea, fortele tale sunt de ajuns sa te descurci in viata, depinde cum te folosesti de ele.
Tu esti singurul care ai putea sti motivele exacte care te-au adus in situatia aceasta. Daca vei fi capabil sa te analizezi corect, atunci vei fi in stare sa-ti aduni puterile si sa depasesti cu bine aceasta stare. Bafta!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Am citit, sincer n-am chef acuma de chestii pocaiesti... Is satul pana peste cap. Si fara argumente biblice ca te inchid.
Deschide o afacere atunci. Fă-ți un scop în viață. Normal că te plictisești fără să ai un motiv pentru care trăiești. Îți vând www.desenez.net dacă ai chef de o afacere beton. :P E site făcut de mine: un fel de facebook pentru desenatori români.
Nu vorbi usor daca nu stii. Nimeni nu ma cunoaste si ma intelege mai bine decat nimeni. Incerc sa vad ce se petrece, sper sa fie bine incontinuare. O sa ma uit pe site.
Am vazut siteul, sunt interesante si reusite desenele. Problema e ca nu ma prea intereseaza desenele, cand eram mic desenam mult, dar acum, deloc.
Încerc...
Nicio problemă. Ceva trebuie să-ți placă să faci. Poate că e momentul să descoperi niște hobby-uri interesante. Eu prin clasa a IX-a m-am apucat de chitară. Cânt și acum... Mai și desenez. Plimbat cu bicicleta. Origami... Succes!
Eu stiu japoneza si imi place mult asta, as vrea sa merg la facultatea de japoneza din Cluj, dar acum am dat bacul si n-am stiu nimic la mate, e greu, si sigur il pic. Nu am cum sa merg acolo.
Nici eu nu stiu ce imi mai place, is cam satul de toate, sincer
Și dacă o să-l pici n-o să fii prima persoană care a pățit asta. Dar poate că treci.
Să-ți dau exemplu de ce înțeleg eu prin eșec la școală: Predau informatică la 3 școli momentan. La una dintre școli din 13 elevi de clasa a VIII-a s-au prezentat la evaluarea națională 3 și niciunul n-a luat notă de trecere la ambele materii. Asta mi se pare trist.
Deși, până la urmă... n-aș zice că e o chestie vitală a avea diplome de la școală. Sunt mari oameni din istorie care s-au descurcat singuri cu educația.
Sistemul nostru educațional e destul de slab pregătit. Spunea cineva că România are profesorii pe care și-i permite...
Da, asa e... Hm, nu stiu ce sa zic, dar stiu ca sistemul educational romanesc e de tot rahatul din toate punctele posibile de vedere
E drept. Dar n-avem încotro momentan... Poate vin oameni cu idei.
Eu zic că e o prostie să se caute vinovatul. Toată ziua asta auzi: cineva e de vină pentru ce se întâmplă / pentru ce s-a întâmplat. E mult mai deștept să cauți și mai ales să găsești soluții.
Și în cazul tău: dacă vei lua o notă mică la mate... Nu mi se pare deștept să cauți să dai vina pe cineva - chiar dacă o merită 100%. Iar o idee mai proastă ar fi să dai vina pe tine. În schimb, dacă găsești o soluție convenabilă e chiar tare.
Totuși, cum ai reușit să înveți japoneză?
Hm, cred ca asa e. Pai am avut o pasiune de prin clasa a8-a, dar a crescut pe masura ce timpul a inaintat.
Interesant. Ai găsit pe cineva care să te învețe sau ai învățat mai mult singur?
Frate-meu mai mic ține legătura cu un japonez care cântă la legume. :)) Uite aici o filmare unde frate-meu a cântat la orgă și Junji la ghici ce: http://www.youtube.com/watch?v=2xogrx4zfdQ
Iti spun eu care este secretul ca sa ai o viata plina de fericireumnezeu chiar daca ti se pare ciudat nu mai el poate sa te ajute...citeste Noul Testament, din Biblie, si o sa aflii adevarul(consulta si pe cineva care are o relatie cu Dumnezeu) iti spun din propria experinta
E într-adevăr de rahat sistemul educational, dar nu putem da vina în totalitate pe el. Iar referitor la întrebare, să știi că nu e cazul să te gândești că există numai oameni falși, pentru că nu e chiar așa. Da, oamenii se adaptează, își urmăresc propriile interese, dar depinde și în ce cercuri te învârți și ce fel de persoane ai lângă tine. Încearcă să nu mai fii negativist. Poate treci printr-o perioada mai urâtă, poate și bacul a contribuit la asta, însă ești tânăr și există și lucruri frumoase pe lume. Încearcă să te descoperi, să aflii cine ești ca să îți dai seama ce anume îți place să faci.