| RoxAnana a întrebat:

Nu stiu ce sa mai ma fac cu prietena mea... e inca cu primul ei prieten si pur si simplu m-a uitat are ochi numai pentru el, are minute numai pentru el, are timp pe mess numai pentru el, si pur si simplu nu mai vorbim delocsad. Nu vreau sa imi acorde mai mult timp decat iubitului ei dar m-a deranjat ca si-a incalcat juramantul (am zis ca noi suntem prietene si nici un baiat nu se va baga intre noi: adica nu sa nu avem iubit dar sa avem timp si pentru ei si pentru noi) ceea ce ea face exact invers. As vrea sa fie la fel ca inainte i-am zis asta dar zice ceva sa ma abureasca in cateva min si apoi zice hai ca m-am plictisit pa si ma deranjeaza enorm! Ce sa ma fac? o vreau inapoi pentru ca suntem prietene de 4 ani si nu cred ca ii vine asa de usor sa dea o prietenie de 4 ani pe o relatie de 2 luni...pls help me!crying

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Oamenii astia care pun dragostea pe primul loc in defavoarea unei lungi relatii de prietenie ma dezgusta profund. E ca si cum ai da certitudinea unui prezent frumos pe un viitor tulbur.Las-o.Se va intoarce cu coada intre picioare curand, si atunci va depinde de tine, daca o vei ierta si vei risca sa iti mai faca inca o data faza, sau o vei lasa sa plece

1 răspuns:
| Just4FunHD a răspuns:

1.Calmeaza-te
2. Asteapta
3. Isi va da singura seama de asta cand nu va avea pe umarul cui plange. Retrage-te putin si las-o sa mai pluteasca pe norisorul ei. Poate pana la urma se va trezi la realitate. Daca nu se va trezi inseamna ca in toti acesti ani ti-a lasat doar impresia ca esti prietena ei.

Totul va fi bine.