| gigutu4353 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla ca tata dar de 2 zile zice ca ii raspund,ca comentez la tot ce spune el, dar eu nu comentez.PUr si simplu am ajuns sa ne certam ca nu imi iau eu ce geaca vrea el.CE sa fac? funda

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Stii uni parinti asa fac. Doar iti dai seama. Are o perioada mai proasta. Banuiesc ca te simti rau ca la 15 ani sa iti zica tatal tau ce geaca sa iei si etc, dar dupa ce ii trece perioada il poti intreba ce a avut de sa comportat asa cu tine, sau poti sa risti si sa il intrebi chiar acum happy
Succes! happy

2 răspunsuri:
| AnaRadu a răspuns:

Heii. Pai trebuia sa zici si cati ani ai asa imi era mult mai usor sa imi dau seama, dar sincer banuiesc ca esti micuta. Parintilor nu le place sa li se raspunda urat, sau sa vada ca te strambi la el si etc. Atunci cand incepi sa faci asa ceva el asa crede ca faci mereu. Lasa`l sa vezi ca o sa se linisteasca poate are o perioada mai proasta, o problema de care tie nu are cum sa iti zica daca esti prea mica. Intelege`l si fa cateva zile ca el! happy

| gigutu4353 explică (pentru AnaRadu):

Am 15 ani poate are o perioada mai proasta, dar eu ce vina am?

| AnaRadu a răspuns (pentru gigutu4353):

Stii uni parinti asa fac. Doar iti dai seama. Are o perioada mai proasta. Banuiesc ca te simti rau ca la 15 ani sa iti zica tatal tau ce geaca sa iei si etc, dar dupa ce ii trece perioada il poti intreba ce a avut de sa comportat asa cu tine, sau poti sa risti si sa il intrebi chiar acum happy
Succes! happy