| anuk a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu facebook-ul! mail-ul de pe pagina cu informatii a profilului meu era unul gresit, ceva cu @facebook.com, si nu l-am scris eu sau sa-l modific. si acum cateva zile era cel corect. si ieri am observat ca imi aparea ca eram abonata la un prieten de-al meu, fara sa fi dat eu aboneaza. cum e cu abonatul asta? laughing si se poate sa se stearga prieteni automat de pe facebook, sa se intample ceva cu site-ul si sa iti stearga prietenii? am vazut ca deodata nu mai sunt prietena cu cineva, dar acum nu stiu, poate m-a sters persoana respectiva. imi puteti explica, daca stiti, ce se intampla? ati patit vreodata asa ceva? multumsec mult! (fundita)

Răspuns Câştigător
| TheDifference a răspuns:

Emailul a fost shimbat de facebook fara acordul nostru http://www.zf.ro/......na-9782844 uite aici daca vrei detalii. abonatul inseamna sa fi la curent cu toata activitatea persoanei respective adica poze, statusuri etc, chiar daca nu o ai la prieteni. Si probabil te-a scos de la prieteni pentru ca nu avea cum altfel

| anuk explică (pentru TheDifference):

Da, dar eu nu imi amintesc sa ma fi abonat la activitatea persoanei respective. am observat ieri ca nu sunt abonata. de unde, nu stiu. si cu scosul de la prieteni, te referi ca m-a sters intentionat, nu, ca nu e de la site? scuza-ma, dar nu am inteles ce ai vrut sa spui prin "nu avea cum altfel" si de aia te intreb. multumesc!

| anuk explică (pentru anuk):

Ca sunt abonata*, sorry

| TheDifference a răspuns (pentru anuk):

Da...adica ma gandesc ca te-a scos de la prieteni, sau cum a zis love poate iti stie cineva parola si a scos-o thinking

| anuk explică (pentru TheDifference):

Am schimbat acum si parola. multumesc mult. macar am inteles ce e cu mail-ul. cu abonatul poate am facut o gresealahee hee si la prieteni, poate m-a scos ea. iti multumesc pentru explicatii >big grin

| TheDifference a răspuns (pentru anuk):

Npc

6 răspunsuri:
| ℓσνє a răspuns:

Poate-ti stie cineva parolahappy.