| Deea :x a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine, de la o vreme nu mai pot sa invat, imi sta gandul in alta parte, nu ma pot concentra... De aceea va cer ajutorul sad cum ar trebui sa fac, niste metode mai eficiente, sau chiar si un program. va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| IuliaAle a răspuns:

La fel am patit si eu. Si nu sunt genul care sa puna mana pe carti asa, doar inainte de examene. Chiar invat bine... Si totusi, nu ma mai pot concentra, parca nu mai am rabdare sa vina vara, sa se termine tot balamucul asta. Orele sunt din ce in ce mai multe, programa din ce in ce mai incarcata, profesorii din ce in ce mai exigenti. Probabil este si din cauza schimbarii anotimpului... de obicei, ma simt putin mai bine daca ma odihnesc mult la sfarsitul saptamanii. Inceraca si tu sa dormi mai mult. Poti sa iesi in oras cu prietenii! Daca zaci in casa, este de doua ori mai rau. Bea multe lichide si mananca legume si fructe, pe cat posibil la fiecare masa. De asemenea, spatiul de lucru trebuie sa fie curat si cat mai ordonat. Daca stai la birou, aseaza caietele si cartile, nu imprastia nimic. Ideea de dezordine te va face sa te concentrezi si mai putin. Sper sa te recuperezi repede. happy

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fa-ti curat de birou, sa fie liniste deplina sau daca vrei putina muzica in surdina, ai grija sa nu te deranjeze nimeni si spor la tocit neuroniilaughing

| HBK a răspuns:

Daca te "biciuiesti" exista un risc foarte mare de a te epuiza in cel mai nepotrivit moment...
Si presupunand ca vei putea invata 12 ore pe zi, nu va fi un invatat de calitate, vor aparea probleme de concentrare si de memorare. Mai bine 6-8 ore, dar eficiente. Lecitina cred ca e OK, nu face rau. Ai putea si sa mananci mai sanatos, cu mese mici, fara mancaruri care se digera greu.

| yanny`s a răspuns:

Incearca sa te recompensezi dupa fiecare lectie invatata. de exemplu, inveti la o materie, apoi iti faci cadou ceva bun care iti place:X:X
la mine functioneazasmugsmug

| ady_2621 a răspuns:

Astenie de primavara...incearca niste sport in timpul liber te ajuta sa te recreezi si sa scapi de starea asta