Frica din sufletul tău e doar în mintea ta, eşti mai bună de atât, nu cred că te poate doborâ un singur gând că nu eşti bună la ceva sau un gând că nu poţi să reuşeşti.
Atacuri de panică, te pot ajuta cu un sfat, ele vin când te gândeşti prea mult la un lucru şi crezi că aşa e, ( exemplu : am probleme la inimă, în acel moment bineînţeles că te iau palpitaţiile, şi continui să crezi că aşa e, că tu ai acele probleme ), e uite că nu e aşa, ia telefonul în mână, intră pe wapp, Facebook, insta, sau ce vrei tu, unde poţi să vorbeşti cu cineva şi e ok, sau pe Youtube, tu, când ai uitat de chestia asta o să vezi că atacul de panică nu mai acţionează.
Eşti genul de om care se gândeşte la orice, chiar şi când i-a zis cineva "dă-te-mai încolo" tu 2 zile te gândeşti la asta. şi eu am trecut prin unele chestii ce le-ai enumerat tu aici.
Încearcă să-ţi faci prieteni şi să ieşi, să ai anumite activităţi, să uiţi de ce-ţi face rău.
Un psiholog nu te poate ajuta, poate doar să încerce, schimbarea vine de la tine, eu ştiu că eşti o persoană bună care se străduieşte, dar tu ce ştii despre tine? o să stai toată viaţa aşa? revino-ţi.
Consulta un psihiatru pentru adolescenți! Ai nevoie de acord parental. Spune i mamei si asta e! Nu trebuie sa stie detalii ci doar ca e necesar sa te consulte un specialist. Tot stresul asta va dispărea, iti garantez.
Ideal este sa mergi la un psihiatru, pentru ca depresia ta a evuluat si acum este deja paranoia.
Parintii trebuie sa stie adevarul tot, pentru a te ajuta si salva.
Ideal este sa le spui cat mai repede si sa le ceri ajutorul.
Am uitat sa-ti spun:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil
http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Ori, poti suna oricand la TELEFONUL COPILULUI, care are apel gratuit, Numarul este: 116-111
Posibil sa fi anxios si sa te adaptezi greu ceia ce iti provoaca stres.Si eu am avut problema aia pe timpul scolii si cand era vacanta imi trecea,apoi mai tarziu cu munca si acum cu responsabilitatea (intretinut,scos bani,independenta). Depinde de cum ai fost crescut,in ce mediu si cum s-au comportat parintii cu tine.
Nu stiu daca te ajuta psihologul ca el doar te sfatuieste, dar poti incerca tu sa iti gasesti un hobby, o pasiune, sa iti faci prieteni, o prietena ce sa te scoata din starea asta.
Diorrus întreabă: