anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu minee. De un timp sunt foarte incapatanata, ma cert mereu cu parintii, le comentez si incerc sa fac din contra ce zic ei sa fac... + ca m-am certat si cu cea mai buna prietena ( din cauza mea, bineinteles ). Am incercat sa ma schimb dar nu pot sad uneori nu vreau sa vorbesc cu nimeni si imi vine sa plang din aproape orice. ce imi sugerati sa fac? cum as putea sa ma schimb?

4 răspunsuri:
| luiza17 a răspuns:

Bine ai venit in lumea mea! Fiind adolescenta e normal sa fii mai incapatanata si sa treci prin asemenea stari in care simti ca nimeni nu te intelege. Fa ceva ce te relaxeaza, asculta muzica, citeste o carte, deseneaza.

| princess004 a răspuns (pentru luiza17):

Dar faza e ca imi indepartezi toti prietenii.sad Ma simt ca si cum lumea asta ar fi la picioarele mele, si doar ce fac eu e bine. Sunt constienta ca nu fac bine ceea ce fac, insa nu ma pot schimba. straight face

| Mînecan_Iulia_1992 a răspuns:

OMG,sunt in aceeasi situatie...si am incerct sa vorbesc cu mama mea simi-a explicat ca astea sunt din cauza dezvoltarii, a stresului si sunt obisuite pentru varsta mea. happy

| princess004 a răspuns (pentru Mînecan_Iulia_1992):

Stiu, dar am mult de pierdut pentru ca sunt foarte incapatanata. straight face