| pa_5136 a întrebat:

Nu stiu ce se intamplathinking sad dar de cateva zile aud in casa. in zgomot mai precis in bucatarie ca se deschide sertarul cu paine si apoi se tranteste brusc si cand ma duc sa vad daca e ceva e intredeschis. Si nu situ doar cand sunt singura acasa la mine se deschide usa camerei ca si cum ar impingeo cineva. Si nu e de la curent.sad va rog ce sa fac

Nu situ daca ma credeti dar mi-e frica."|straight face

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sfinteste casa si mergi la biserica mai des

| Jigsaw a răspuns:

Muta-te laughing) Nu stiu ce sa faci, totusi, de ce ai pus-o la Dragoste & Sex nu stiu big grin

| Piㄨㄨy a răspuns:

Cat mai multe icoane si cruci sfintite pe pereti si zi`le parintilor tai sa cheme un preot sa va sfintesca casa. poarta mereu la gat cruciulita sfintitahappy

| Dennys1521 a răspuns:

Hauting:-s

| consiliera a răspuns:

Te cred.Dar ai gresit categoria.

| Green007 a răspuns:

laughingthinking nu stiu ce sa zic. le-ai zis parintilor? zile si lor si lkuati o deciziebig grin FUNDA?

| sunset a răspuns:

Fantome poatelaughing
sau poate era doar curentulstraight facenu cel electric

| monymonika a răspuns:

Pune icoane in camera in care se intempla ceva misterios. Cheama preotul sa iti sfinteasca casa. Cercetatorii in materie de strigoi si fantome spun ca daca timp de 5 luni-5 ani nu ai vreo icoana intr-o camera si nu ti-a fost sfintita casa de mai mult de 2 ani, pot aparea fantome. fa cum am zis eu si vezi dupa ce se intamplawinking FUNDA?