anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce simt pentru el! adica nu stiu daca imi place sau nu tipul. Stiu c alui ii place de mine si chestia asta imi place. Adica imi place cand unui baiat ii place de mine. El m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si chiar de forte multe ori si eu am zis nu la inceput si apoi i-am zis ca o sa mai gandesc. Chestia e ca si varului sau ii place de mine si nu stiu ce sa fac. \va rog ajuta-i-ma. Ce trebuie sa fac ca sa stiu ce simt pentru el sau? Credeti ca e ciudat?

2 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Nu e nimic ciudat; pur si simplu nu stii ce vrei si ai face bine sa te hotarasti. Ei nu vor sta mereu dupa tine. Compara-i, vezi care are mai multe calitati (in special morale) si apoi alege-l pe cel mai bun. Daca nu, lasa-i pe amandoi, nu le mai da sperante si gaseste-ti pe altcineva.

| DanutSsZza a răspuns:

Nu e nimic ciudat, sunt situatii in care chiar nu stii ce sa faci si pe cine sa alegi. Uita-te bine la ei si uitate ce defecte si calitati au ...si dupa aia alege-l pe unu. Sau daca nu-ti place de niciunul spune-le ca tie nu-ti place de ei si sa te lase in pace.
Funda?:*