| dyana_8056 a întrebat:

Nu stiu cea mai buna pretena nu mai vb cu mine deloc, in vacanta asta n-am vb deloc saddar nu am facut chiar nimic sadce sa fac ca sa reparcryingcrying va rogg

fundasad

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Buna Dyana! Imi pare rau pentru situatia ta. Osa incerc sa te ajut cu gandirea mea:Te sfatuiesc sa o suni si sa o intrebi ce s-a intamplat, daca s-a suparat pe tine de numai vorbiti, ce s-a intamplat, ce iai facut.Sau sa te intalnesti cu ea si sa discuti ar fi cel mai bine sa lamuriti calea prieteniei voastre. Poate are ea ceva de numai vorbeste sau pur si siplu nu mai vrea sa fiti prietene. Dar te rog sun-o sau intalneste-te cu ea. Se va rezolva doar discutand cu ea. Te pup! Sper ca te-am ajutat un pic! Succes cu prietena ta! Sarbatori fericite!

1 răspuns:
| YoungHomie a răspuns:

Daca nu sti dc nu o suni si nu o intrebi ce se petrece poate ca si ea se gandeste la acelasi lucru daca nu vb nici tu cu ea din simplu motiv ca nu vb ea cu tine

nu stiu ce e asa de complicatlaughing vb si tu cu ea suno sau cand va intalniti daca va intalniti intreab'o ce s-a intamplat

nu trebuie sa repari tu nimic din moment ce sti ca nu ai facut nimicwinking

aici e vina la amandoua pentru ca nu vb nici unalaughing suno intreab-o ce mai face cum e in vacanta cum se distreaza ssi intreab-o si ce s-a intamplat cu ea de nu mai da semne de viata:

succesbig grin