anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cine are rabdare sa citeasca tot. dar am nevoie de sfaturi plang si sunt confuza.Am 15 ani! Am avut in aprilie primul prieten.Am stat 4 luni cu el! A primit 2 sanse.Ne certam mult dar l-am iubit enorm! Si eu eram viata lui, am trecut prin multe impreuna imi era alaturi mereu stia de certurile de acasa si ma sprijinea in tot ce faceam! apoi eu am mers intr-o tabara unde am crezut ca nu mi'e dor de el.Cand am revenit m-am desp de el! Si m-am cuplat cu varu lui!

A suferit enorm, simteam asta.Eu am crezut ca nu-l mai iubesc dar m-am mintit singura.

Varu lui e un baiat extraordinar e dulce, iubitor, intelegator si e o dif de 3 ani intre noi!

Acm fostul e cu una si zice ca o iubeste mult. Dar si eu il mai iubesc! Dar stiu ca nu il mai merit ca el nu imi va mai da o sansa!

Faza e ca il iubesc si pe actualu si tin la el... dar azi m-am gandit intr-una la primul...si ca puteam sa fim de 7 luni imp

Nu stiu daca cineva a avut rabdare sa citeasca tot. Dar chiar am nevoie de cineva sa ma intareasca pentru ca is confuza si plang si nu stiu ce sa fac!

5 răspunsuri:
| DiamanteleSeSparg a răspuns:

RAmai cu actualul, asa e cel mai bine, crede-ma!

| TheAce a răspuns:

In viata trebuie sa traiesti dupa o singura regula smpla: Sa nu ai regrete! Daca vei reusi sa-ti ghidezi viata dupa aceasta regula, doar lucruri bune se vor intampla in viata ta. Tine minte: dACA TOTUSI E SA REGRETI UN LUCRU, MAI BINE REGRETA UN LUCRU PE CARE L-AI FACUT DECAT UNUL PE CARE NU L-AI FACUT! Deci, daca regreti ca esti cu altcineva si nu cu baiatul cu care vrei sa fii, lasa-l si du-te la fostul si spune-i ce simti. E simplu. Trebuie doar sa actionezi ca si cum n-ai avea de pierdut si sa traiesti ca si cum fiecare zi e ultima zi pentru tine. Astfel poti schimba multe lcururi. Succes!

| TeQui a răspuns:

Ii iubesti pe amandoi din cate am inteles dar nu poti avea decat un iubit nu poti schimba mereu partenerii decidete cu cine sa fii, daca amadoi tin la fel de mult la tine trebuie sa alegi unul, nu poti avea mai multi. inteleg ca ii iubesti dar ai facut o greseala daca il parasesti pe actual o sa sufere si el... + ca ai putea creea o cearta intre cei 2 veri...

| mya27 a răspuns:

Marina are dreptate; trebuie sa-i ceri iertare si sa te impaci cu el spunandu-i ca despartirea a fost o greseala; sfatul meu este sa ai grija si la varul lui sa nu-l faci nici pe el sa sufere
in concluzie daca iti doresti cu adevarat acest lucru lupta mult si nu te lasa batuta sau descuraja deoarece numai tu stii ce e bine pentru tine si el
iti doresc mult succes thumbs up

| marinamary a răspuns:

Cerei iertare iar daca nu te iarta atunci asteapta si tu pana se desparte de actuala iar atunci fi un pic mai insistenta si cerei iertare!