| Ally.Bee ♀ a întrebat:

Nu stiu cu ce sa ma imbrac pe caldura asta (la scoala)! sfaturi va rog happy

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Cat mai lejer posibil si cat mai simplu, incearca sa respecti regulile de disciplina.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...la noi in scoala parca ar fi puscarie:))) n`avem voie in maieuri si pant 3 sferturi, atat fetele cat si baietii.pai poarta pantalonin din blug subtire sau din alt material, tricouri deschise la culoare, sandalute fuste lungi asa lejere frumoase :P. http://1.bp.blogspot.com/......ogipsy.jpg se poarta :P

| bebytzza_9352 a răspuns:

Incearca niste tricouri deschise la culoare nici prea lungi dar nici scurte.pantaloni lejeri daca aveti voie poti incerca niste pantaloni 3 X daca nu.ramai la cei lungi. dar sa fie lejeri., parul impletit o agrafa colorata putin gloss pe buze si esti ok

sau : tricou, fusta pantalonihee hee, jampieri subtiri, tenesi:X o coada de cal, bretonul prins intr-o parte cu o agara si esti ok:X

sunt multe combinatii pe care le poti incerca sunt combinatii jucause dar nu vulgare. dar depinde si de regulamentul intern al scolii in care invetitongue succes:*:*:*

(oriqm culori deschise cat se poate, haine lejere in care sa te simti bine asta conteaza cel mai mult happy )