Eu zic că ar trebui să aveţi o dicuţie deschisă toţi 3... dar totuşi, nu crezi că îl cunoşti cam de puţin timp? 3 săptămâni nu sunt suficiente ca să cunoşti o persoană, şi mai ales că va-ţi întâlnit doar o dată, în rest aţi vorbit la telefon.
Este normal ca fratele tău să nu fie de acord cu această relaţie, nu vrea ca sora lui mai mică să fie împreună cu un băiat care e mai mare decât el, si care pe deasupra îi mai e şi prieten şi mai şi lucrează împreună. Gândeşte-te că el îl cunoaşte mai bine, pentru ca stă aproape zilnic prin preajma lui. Vrea doar să te protejeze, şi cred că are dreptate.
Calm. O sa treaca. daca fratele tau va observa ca e ceva serios, va accepta intr-un final.eu zic ca din partea ta e vorba doar de admiratie pentru v.totusi tu ai 15 ani. e normal ca fratele tau mai mare sa nu fie de acord cu asa ceva mai ales ca sunt prieteni.analizeaza situatia cu atentie
Vai de capul meu mai fato, dar cum poti sa tii la cineva pe care il cunosti numai de 3saptamanisi deja stii tot despre el, ca nu e genul care vrea numai sex, nu stiu ce...asculta la mine ca baiatu le are cu vrajeauaasa ca ne auzim peste ceva timp cand o sa ne spui ca ti-a propus sa faceti sex si nu stii csf ca nu poti renunta la el