Nu ai vointa si cred ca ti a ramas in sange, doar tu poti pune capat agestei,, boli,,
Vei investi mai multi bani in jocurile de noroc din dorinta de a recupera banii pierduti, insa prin aceasta tentativa nu vei face decat sa pierzi mai multi bani. Oricat ai juca, niciodata nu iti vei recupera banii, te asigur. Am dat peste multi oameni cu acest viciu, al jocurilor de noroc, si crede-ma ca daca nu renunti acum, cat mai poti, vei ajunge foarte rau financiar. Ce bani vrei sa ii mai bagi in aparate, mai bine ii strangi mereu si ii dai cuiva din familie sa ti pastreze bine, sa nu ai acces de cate ori vrei sa bagi in aparate. Vreau sa spun, sincer, te ajut cu sfaturi, dar pana la urma tot de tine depinde sa faci ceva acum cat se mai poate.Succes.
De ce sa scapi.Nu trebuie sa faca si oamenii aia niste bani.egoistule.
Simplu.Nu te mai duci sa bagi la aparate...
Te inteleg mereu ma cert cu sotia din cauza lor zici ca ma atrage ceva acolo si nu e prima data cand eram sa raman fara familie cel mai bine ar fi sa nu avem bani deloc in buzunar dar degeaba tot suntem prosti nu avem anbitie ma gandesc cati oameni nau ce pune pe masa nici macar un leu si noi ce facem? ne distram cu ei cred ca a venit timpul sa_l cunoastem pe DUMNEZEU santem pacatosii rau de tot mereu zic ca nu mai ma duc la aparate nu stiu ce sa mai fac m-am scarbit de persoana mea toata ziua acolo plin de fum de tigara nemancat obosit dar numai sa joc