Cam asa sunt si eu.Nu prea sunt amuzanta, dar macar ai mei rad din complezentaMereu uit bancul la jumatate, sau rad eu singura de el
Mie personal imi atrage atentia cineva care stie sa vorbeasca.Nu neaparat sa fie amuzant dar sa te faca sa il asculti indiferent ca iti spune despre vreme sau iti poveste o carte. E ceva ce tine de carisma. Unii au, unii nu, unii incearca sa o obtina.Si o pot face cu putin exercitiu in oglinda
Nu ai cum sa fi amuzant daca firea ta nu e asa.simtul umorului il ai sau nu.nu il poti face.glumele oamenilor amuzanti vin sponatn nu sunt controlate. sa stii ca nu conteaza daca esti amuzant sau nu important este sa fi tu si oamenii te vor placea.
Cu atat mai bine faci!
Habarnai ce apreciati sunt baietii care pastreaza acea idee "de mister".
Prin asta te faci deosebit de restul, daca toti ceilati din grup sunt hi-hi-hi si ha-ha-ha iar uh mai serios, normal ca fata aceea te va aprecia mai mult pe tine
Bineinteles, asta daca e o fata calumea, nu o vagaboanda de aia curva, care in afara de cominati si althe handicapaturi nu e in stare. Dar chiar si asa, si vagaboanda si curva sa fii tot de un baiat cuminte esti mai atrasa.
Uh crezi ca tipii aceia care toata ziua se sparg in figuri si arata ce machio sunt au asa multe prietene? Ei bine da! Dar pentru o perioada scurta de timp.Pentru ca fetele la un moment dat nu-l mai suporta si isi cauta pe alt cineva: de obicei baieti din aceeia mai cuminti si la locul lor.
+ Fetele frumoase care au de mici succes, sunt inconjurate vesnic de "tipi din acestia amuzanti si superi grozavi" asa ca se plictisesc si normal ca si ele isi vor cauta unul mai serios.
In concluzie: esti foarte bine asa cum esti! Nu te schimba! Ce castigi daca devii si uh "glumet"? Stii ce vor zice fetele?! "Las' ca-i si asta unul dintre aia! nimic interesant, da-l dracul!"Mnah... dar acum, tu alegi...Totusi,ca sfat prietensc eu zic sa ramai exact asa cum esti :*
Îți poți,, construi" arta de a glumi. E foarte ușor. Trebuie să fii optimist, să încerci să îi imiți pe cei ce știu a glumi, să îți îmbogățești vocabularul, să cauți rime haioase la orice cuvînt și să adori viața.