| Alexutzaaaaaaaaaa a întrebat:

Nu stiu cum sa il uit pe fostul meu prieten...am nevoie de niste raspunsuri pentru intrebarea astacrying

Răspuns Câştigător
| Terra_1876 a răspuns:

Alexanda vei trece printr-o perioada grea.La mine a luat 10 luni sa-mi dau seama ca nu mai am nici un viitor cu fostul si nici nu ne mai putem impaca.Ma indreptam spre un tel nerealist.
In primul rand poti palnge ca sa-l uiti. Poti plange cat vrei tu.
Apoi trebuie sa te linistesti si sa te gandesti de ce ai fost cu el, de ce l-ai iubit, de ce mai vrei sa fi cu el?
Poti plange din nou.Dar mai putin.
Apoi trebuie sa iesi in oras cu prietenele si prietenele.Cum faceai inainte.Ca si cum nu sar fi schimbat nimic.
Daca il intalnesti pe strada nul baga in seama si cel mai bine e sa eviti privirea lui.In caz ca te saluta nul baga in seama.
In sfarsit poti sa faci un mare final.
Ii vei trimite un mesaj in care vei scrie:Tu te-ai despartit de mine si nu ai stiut ca...Dar nu conteaza.Pa.
Crede-ma il vei baga intr-un suspans absolut.Va fi nelinistit.Dar tu fi in continuare indiferenta.O sa vezi ca o sa-l faci sa sufere cum ai suferit si tu.Succes.winking

4 răspunsuri:
| PufarinaXD a răspuns:

Incearca sa flirtezi cu altcineva, sa cunosti tipi noi, sau sa mai iesi cu prietenele si sa va distrati ca pe v remuri

| aleutu a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu. In primul rand poti sa incerci sa fi cu altu sa il uiti. 2, arunci tot ce ai de la el, 3 te distrezi zilnic cu grupul de prieteni ce nu il cunosc pe tip, 4 il rogi sa se mute din tara big grin(sfatu meu e sa ii propui asia, e si departe si e si cald )

| selena_5281 a răspuns:

Stiu cum e.incearca sa iti ocupi timpul cu ceva.iesi cu prietenii.citese o carte. daca ai ocupatie o sa iti fie mai usor.nu o sa te mai gandesti asa mult la el

| Alexutzaaaaaaaaaa explică:

Buna, alexandra pei ce sa iti zic ocupati timpul cu alte activitatii mai interesante sh mai ales incearca sa fii inconjurata de prieteni si tot odata si ft multa distractie...prieteni te vor ajuta sa uiti de fosul...crede-ma am trecut si eu prin aceiasi situatie sh astea sunt cele mai bune metode te pup si succes sper ca ti-am fost de ajutor:*:*:*SUCCES