| maria_5981 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep...Acum o luna m-am combinat cu un baiat pe care il cunosteam de cativa ani. Dar dupa 2 -3 saptamana s-a cam schimbat si o saptamana nu am vorbit, dupa care acum cateva zile m a sunat. Mi a explicat ca n a avut de unde sa ma sune, oricum mi a dat argumente solide, dar eu nu cred. L am prins de atatea ori mintindu-ma.Si de acum cateva zile ma suna non stop, vorbim non stop, e chiar mai dulce decat in primele zile cand ne-am combinat noi.Asta ar trebui sa ma faca fericita, sau sa mi pun un semn de intrebare? Si daca il intreb ce are de gand cu noi, spune ca are de gand sa fie o relatie serioasa, frumoasa. Si daca ii spun ca m-a mintit spune ca nu, ca ma iubeaste, ca n-ar mai sta ore sa ma impace daca nu si ar dori nimic de la mine. Dar s-a cam "dat" la o prietena de-a mea, care sta cu unul din prietenii lui. In planurile lui de viitor ma include mereu si pe mine. Imi spune ca abia ast sa cresc mai mare ca sa stau mai tot timpul la el. Si ieri am vrut sa pun stop. Si mi -a spus ca vine imediat la mine la scara ca sa vorbim. Am iesit, am vorbit, am fost atat de realaughing Si am lamurit intr o oarecare parte. Dar poate e ceva normal.De ce sa piarda o fata, il loc sa o aiba si pe aia pe lista lui? Nu stiu ce sa mai cred... Oare sa mai astept cateva zile sa vad cum decurg lucrurile, sau sa pun stop aici? Am nevoie de sfaturile voastre, va rog! Dau fundita

Răspuns Câştigător
| mistakeofyourlife a răspuns:

Dac as fi in locul tau probabil as spune stop din simplul motiv ca s-a dat la o prietena de-a mea. Asta arata ca la prima ocazie cand ne-am certa s-ar duce imediat la alta. dara e mai dificil cand esti implicat si sufleteste intr-o relatie. Sfatul meu este sa mai astepti si la prima abatare ca sa spun asa paraseste-l. Nu te merita.

3 răspunsuri:
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Waoo, ce poveste! Cred ca el te place pe bune, chiar daca a avut saptamana aia in care nu te-a sunat. Ia-o ca pe o mica pauza, pentru ca poate ca el nu te minte si nu a avut cum sa te sune.Incearca si u sa fii mai ingaduitoare pentru ca la cum se comporta acum cred ca te va face ff fericita.Si stii cum e ca baietii nu sunt perfecti toti na, ce sa le faci? Cand vad o "bunaciune"saliveaza laughing). Da asta e, mai tarziu toti isi dau seama ca e perfect ceea ce au langa ei.love strucklove struckBafataa:*:*FUNTITZA?:X:X

| KillerNrOne a răspuns:

Adica baiatul vrea sa-ti faca pe plac sa stea cat mai mult cu tine si u pentru c il banuieti? pentru o saptamana nu a putut vb cu tine si ti s-a parut ca s-a dat la alta? Si de ce vrei sa pui stop relatie? Vezi c faci.