Dac as fi in locul tau probabil as spune stop din simplul motiv ca s-a dat la o prietena de-a mea. Asta arata ca la prima ocazie cand ne-am certa s-ar duce imediat la alta. dara e mai dificil cand esti implicat si sufleteste intr-o relatie. Sfatul meu este sa mai astepti si la prima abatare ca sa spun asa paraseste-l. Nu te merita.
Waoo, ce poveste! Cred ca el te place pe bune, chiar daca a avut saptamana aia in care nu te-a sunat. Ia-o ca pe o mica pauza, pentru ca poate ca el nu te minte si nu a avut cum sa te sune.Incearca si u sa fii mai ingaduitoare pentru ca la cum se comporta acum cred ca te va face ff fericita.Si stii cum e ca baietii nu sunt perfecti toti na, ce sa le faci? Cand vad o "bunaciune"saliveaza ). Da asta e, mai tarziu toti isi dau seama ca e perfect ceea ce au langa ei.Bafataa:*:*FUNTITZA?:X:X
Adica baiatul vrea sa-ti faca pe plac sa stea cat mai mult cu tine si u pentru c il banuieti? pentru o saptamana nu a putut vb cu tine si ti s-a parut ca s-a dat la alta? Si de ce vrei sa pui stop relatie? Vezi c faci.