Nu pe fata.ideea e ca nu stii cand iti surade un loc de munca foarte bun unde se cere ideea de "fara semne distinctive la vedere".
Parerea mea este sa nu iti faci pe fata, nu mi se pare frumos, totusi daca tie iti place, fa-i. Este corpul tau si ai tot dreptul!
Apropo, pe fund nu am nicidecum...am doar pe piept, brate si unul micut pe gat:-p...multumesc mult pentru sfaturi. cred ca pana la urma o sa renunt la ideea asta.
Ismayl
nu as crede ca esti tu ok pentru a-l face el el ratat!
asa ca uita'te la tine apoi comenteaza de altu
si nu o lua in nume de rau
Ismayl: eu zic sa privesti un pic in jurul tau. Eu m-as uita inainte la mine inainte sa vorbesc de altii. Logheaza-te si tu cu pozele tale si mai vorbim. Apropo daca ai ceva cu mine "daniel_suciu90". Te astept.
Eu zic sa nu iti faci... este prea la vedere... Incearca eventual unul temporar sa vezi cum ti se pare...
Apropo... "pana acum nu am facut puscarie"? Intentionezi sa faci?
Nu Ale, nu am facut puscarie, dar multi au batut apropo ca numai puscariasii se tatueaza. Si de aia am zis ca nu am facut puscarie pana acum...am moaca de asa ceva?
Da poate suna gay dar nu e, esti destul de simpatic si asa, nu te mazgalii aiurea pe fata, las-o asa cum e, mai bine iti mai faci unul altundeva
Ms pentru raspunsul care mi l-ai dat si mie mersi mult a`cela cu ...cum sa-l fac pe pr meu sa ma sarute frantuzeste mssssssss da imi este rusine sa ii zic asa in fata nu stiu ce naiba sa fac. ok da mersi oricum...in legatura tatuajul nu stiu ce sa zic spun ce ca fata fiind nu stiu ce sa zic unei fete nu prea ii plac tatuajele in locurile mai sensibile in fine povestim noi numa daca dai add la id meu aba_mumushika
Bună!
Păi nu ştiu cine te ţine ca să nu ţi le faci în continuare.Nu ştiam că mai nou trebuie să faci puşcărie pentru un tatuaj semnificativ şi un pierce... pur şi simplu, INTERESANT!
Sper că eu nu o să ajung să fac puşcărie dacă îmi fac un tatuaj...
Bye!:*
Daca nu te deranjeaza poti te rog sa imi spui cati ani ai? Lucrez la Antena 1 emisiunea Comanda la mine! si chestiunile astea legate de cercei si tatuaje sunt de interes in emisiunea noastra...as vrea sa stiu mai multe despre tine
patrizia696 întreabă: