La ce romana ai in tine... Normal ca nu-ti mai acorda pic de atentie. Pentru inceput invata limba romana. Asta-i cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi in momentul de fata.
Nu prea are sens ce spui:"da eu nu o mai iubesc da vreau sa fiu cu ea in orce minut in orce secunda".In fine nu pot sa iti zic nimic pentru ca nu am inteles ce ai vrut sa zici.
OK. M-am chinuit cam 20 de minute sa descifrez ce ai vrut sa zici, dar intr-un final am inteles. Lasand asta, raspunsul meu este urmatorul: Cred ca inca simti ceva pentru fata asta, dar poate ai devenit nesigur si plictisit. Ai zis ca nu poti sa stai o secunda fara ea(ceea ce este cam sufocant in opinia mea). Ar trebui sa luati o mica pauza si sa ziceti lucrurilor pe nume. Asa ca eu te intreb: O mai iubesti pe fata asta? Te-ai plictisit de relatie? Ai nevoie de spatiu? Esti tu foarte superficial si ai nevoie de mai multa atentie? Cred ca ar trebui sa-ti raspunzi la aceste intrebari si dupa aia o sa-ti dai seama ce ai de facut. PS: scrie si tu sa inteleaga toata lumea, daca vrei sa te ajutam. Fundita?
"da eu nu o mai iubesc da vreau sa fiu cu ea in orce minut in orce secunda"
Nu inteleg aceasta propozitie, daca nu iubesti pe cineva atunci nu ai dorinta de a-i fi alaturi tot timpul, dar daca ai aceasta dorinta inseamna ca iubesti acea persoana.
Sfatul meu este urmatorul: analizeaza-ti sentimentele si ia o decizie asupra a ceea ce vrei sa faci, sa continui relatia sau nu. Daca alegi sa o continui atunci sfatul meu este sa va piperati relatia, iesiti din rutina macar in weekend, distrati-va impreuna, faceti lucruri noi impreuna pentru ca, crede-ma, monotonia este responsabila pentru 90% din despartiri.