In primul rind nu trebuia sa ii spui secretul.Am trecut si eu prin asta. Daca era o prietena adevarata te ierta dca ii cerei iertare.Trebuie sa o faci un pic invidioasa atunci sigur va dori sa fiti iar prietene dar sa stii ca va dori asta ca sa fie mai populara.Incarca si tu. Sper ca ti-am fost de folos.
Vorbeste cu ea si cere-i iertare la modul cel mai serios.Si data viitoare nu mai face aceeasi gresealaS-ar putea sa nu mai aiba incredere in tine
Trebuia sa te gandesti la ce se va intampla, inainte sa spui. Ea a avut incredere in tine si nici nu ma mira, ca te exclude. doar nu ar vrea sa iti mai zica alte secrete ca sa le spui
Daca ea vrea sa te ierte, dupa atatea lucruri, e treaba ei, nu poti sa faci nimic ca ea sa nu mai fie suparata.
Nu cred ca tie ti-ar fi placut prea mult, ca sa ai incredere in cineva si acel cineva sa te tradeze.
Nu e vina ei, e vina ta ca nu ai fost o prietena adevarata.
Tu ai spus de multe ori secretele, iar ea crede-ma ca incerca sa treaca cu vederea de fiecare data.
Dar odata si odata trebuia sa-i sara si ei tandara si sa te faca pe tine sa te trezesti la realitate.
Poate ea chiar nu te mai considera o prietena.(iti spun din proprie experienta ca am fost eu in locul prietenei tale si am iertat-o dar ea tot nu s-a potolit, asa ca acum nu mai suntem prietene)
Nu stiu, vorbeste cu ea, incearca sa ii recastigi increderea (daca a avut vreodata incredere in tine) mai cere-i odata scuze.
Pai meriti cu varf si indesat. inainte sa deschizi gura gandeste si tu, macar daca ea nu o sa te mai vrea ca prietena sa nu faci la fel si cu urmatoarele tale prietene. ca tot asa o sa sfarsesti,, SINGURA"
Twister09 întreabă: