| AndreiB96 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep, in fine... tin la o colega din clasa ( arata foarte bine ) insa problema este ca nu stiu in ce fel tin la ea, daca vreau sa fiu cu ea sau doar tin la ea ca la o prietena... care este diferenta dintre sentimente, cum sa-mi dau seama?

Răspuns Câştigător
| MeMyself a răspuns:

E cam greu de zis...care e diferentahappy.tu esti singurul care stiehappy (in momentul de fata).pai eu cred ca daca o privesti mereu.daca devii agitat in preajma ei. daca simti o atractie pentru ea...o "cam" placitongue!
Dar daca vb cu ea simti ca vb cu un alt baiat sau cu un bun prieten. poate insemna ca tii doar ca la o prietena! Nu stiu.eu cred ca poate o placihappy daca ai zis ca ti la eahappy.si inca nu esti constient de astatongue
Tu esti singurul care stie.asa ca mai bine incearca sa afli rasp chiar de la tinehee hee!
Bafta!happy

3 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Pai din felul in care te`ai exprimat aici, eu inteleg ca nu vrei sa fii cu ea. Iti place cum arata, dar nu e pentru tine.
Ca sa-ti dai si tu seama de asta, incearca s`o cunosti mai bine. Daca nu aveti nimic in comun, nu ai cum sa-ti doresti sa fii cu ea. (ar trebui sa aveti in comun ceva mai mult decat varsta, clasa in care invatati, etc).
Invit`o in oras, la un suc sau intr-un club sau la film. Daca observi ca nu aveti puncte comune si nici nu puteti gasi subiecte de discutie, orienteaza`te spre altcineva, pentru ca inseamna ca ea nu e pentru tine.
Bafta!

| Adry05 a răspuns:

UIte, sa-ti zic cum procedez eu. Deci, cand imi place un baiat si vreau sa stiu in ce masura ma gandesc in felul urmator:
imi imaginez ca l-as saruta [pe gura] cum m-as simti? Mi-ar venii sa vomit sau mi-ar placea ba chiar poate as mai vrea unu [big grin]
Eu asa gandesc, daca te ajuta, esti liber s-o folosesti. O zi buna!

| AndreiB96 explică:

Multumesc.