anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep sa nu para ciudat ce o sa va intreb.am vecina o fetita de 8 anisori care vine mereu pe la mine sa se joace cu mine sta mult cu mine ca ii place ca ii fac toate poftele.intr-o zi in timp ce ne jucam(cu perinile):d m-a lasat fara cuvinte mi-a cerut sa ne dezbracamstraight face. m-am facut ca nu o aud m-am pus pe pat si ma gandeam cum sa o intreb de ce mi-a cerut lucru acelastraight face am intrebat-o de ce vrea sa ne dezbracam si ia a zis ca ce are ca si tata ei sta dezbracat in fata ei la fel si mama. e normal ca parinti ei sa stea dezbracati in fata fetei lor? mie mi se pare nu stiu aiurea rau

3 răspunsuri:
| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Depinde de familie, da ti se pare ciudat tonguelaughing pai alti parinti fac sex de fata cu copii lor; P crezi ca la nesimtirea din lumea asta se mai uita cineva de rusine? maine poimaine auzi ca o fata de 8 ani numai e virginalaughingtot ce posibil

| y7y7y7 a răspuns:

Deci nesimtitre e putin spus e inadmisibil ca un tata sa stea gol in fata fetei lui hai ca mama nah zici ca e tot femeie treaca faca...dar tata sa stea in **** goala in fata fetitei luistraight faceeu una am ramas fara cuvinte.si l-am intrebat pe tatal fetei de ce face chestia asta si a zis ca nu vrea ca fata sa aiba retineri fata de nimeni straight face si ca atunci cand o sa vada un baiat gol sa nu se uite ca proasta la **** lui ca nah sa invatat cu a lu' tata. deci ce puteam sa ii mai zic m-a lasat muta

| denydany a răspuns:

Unii parinti lasa copii sa-i vada dezbracati,aparent intamplator,doar pentru a-i invata diferentele dintre barbat si femeie, asta nu e neaparat un lucru rau. fetele de varsta ei ar trebui sa poata face aceasta diferenta, sa primeasca o oarecare educatie sexuala pentru a nu-si pierde viginitate din inconstienta inainte de termentongue...dar daca parintii petrec mult timp goi in fata ei.asta ar putea fi o problema