Întrebare recomandată | NuAmGasitUnNume a întrebat:

Nu stiu cum sa ma exprim sau sa va explic, simt tot timpul ca nu am timp..ati trait acest sentiment? Vreau sa fac 100 chestii si nu fac niciodata nimic. Ati trait aceste momente? Explicati-mi ce ati facut pana la urma?

3 răspunsuri:
| DanielaJustMe a răspuns:

Deşi nu sunt foarte mare mi s-a întâmplat ca într-o zi să îmi propun să fac câte şi câte dar seara când mă duceam la culcare realizam că abia dacă făcusem ceva. Cred că totul ţine de cât de mult îţi doreşti să faci un lucru. Spre exemplu atunci când vrei cu adevărat un lucru acesta se poate realiza. Încearcă să te axezi şi să te concentrezi mai mult pe ceea ce-ţi doreşti. Timpul e făcut pentru a-ţi ajunge dar depinde cum profiţi de el. Îţi garantez că şi încercările repetate au efect. Adică?! Adică dacă tu vei citi mesajul meu probabil vei încerca să faci ce am zis şi dacă nu-ţi va reuşi vei fi dezamăgit. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţiwinking.

Doar părerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare zi imi propuneam sa fac cate ceva, dar, nu stiu cum naiba ma incurcam, ca niciodata nu reuseam. Nu as da vina pe timp. As da vina mai degraba pe mine. Acum, nu-mi mai fac planuri, nu-mi mai propun chestii, pur si simplu daca e sa fac ceva, ce este posibil, si daca vreau, il fac, daca nu, nu.

| MemeGame9 a răspuns:

Timpul este subiectiv.Este un lucru cunoscut care dureaza doar cateva secunde, in timp ce tie ti se pare ca a trecut foarte mult.Deci,oamenii,cu cat sunt mai obsedati de timp cu atit simt mai acut lipsa ei.