Situatia ta e o nebuloasa. Nici eu nu am prea avut vecine pe la bloc cand eram mica, ma jucam in mare parte cu baieti, chiar devenisem "baietoasa", dupa cum imi spunea mama . Dar nu stiu, e o chestie sa fi prietena cu o fata, sa-i impartasesti toate secretele tale ei, si altceva e atunci cand prietenul tau cel mai bun este... un el. Nu stiu.Incearca sa-ti clarifici tie ce se intampla mai intai, apoi sa te gandesti clar la sentimentele pe care le poti fostului, sa-ti dai seama daca sunt de simpatie, de nostalgie sau de o pasiune, o atractie pe care inca o mai pentru el. Daca nu face el primul pas, atunci nu vad de ce nu l-ai face tu, daca alta cale nu exista. Daca e sa fie ceva, va fi. Succes, pa-pa...
Cu sigurantza tipul nu stia ca tu ink mai ti la el ...si pentru ca a vazut ca nu are vreo sansa o fi crezut ca e mai bine sa nu va mai vedeti un timp ca sa isi faca ordine in ganduri sau sentimente...
incearca sa vb cu el pe mess, la tel si intrebare daca e suparat si dc?, apoi zii ca ink mai ti la el...
despre celalalt baiat nu stiu ce sa zic... poate s-a indragostit de o fata din grupul celor trei care nu vorbea cu voi:d
pa pa si succes!:*:*:*
Nu trebuie sa-ti fie frica, trebuie sa te lamuresti TU cu tine inainte, ce simti si ce vrei, apoi sa vorbesti deschis cu cel interesat si sa spui ce gandesti! Daca e adevarat prieten, va aprecia discutia sincera, indiferent ce ai de spus, daca nu e prieten adevarat, n-ai pierdut nimic, mai bine fara!
Pai saracul baiat nu are de unde sa stie ce simti tu pentru el... cel mai bine ar fi sa ii spui, ati fost prieteni mult timp si nu ar trebui sa iti fie atat de greu.
Ma gandesc ca el s-a indepartat de tine deoarece vrea sa te uite, ceea ce nu inseamna ca nu te mai iubeste...
Mult succes...>
Andrei67y5 întreabă: