| anna_7912 a întrebat:

Nu stiu cum sa va explic.Am fost la o petrecere si i-am spus mamei mele ca merg la un baiat sa invatam. Ea ma crezut.toate bune si frumoase dar mama mea a sunat vazand ca nu am venit deja si mi. a spus sa il dau la telefon pe tatal fetei si eu i.am inchis telefonul.Acum fata la care am fost ma mai chemat la o petrecere la care vine si prietenul meu.Va rog spuneti-mi cum sa o conving pe mama mea precizand ca la sunat pe tatal acelui baiat si a aflat ca nu am fost la el si ca am fost la fata aaia.Va rog nu imi dati raspunsuri stupide.Incercati sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Problema e minciuna. Daca parintii vad ca ii minti nu au incredere in tine si te tin din scurt. Daca vad ca esti matura, cu capul pe umeri e mai usor. Sa le spui unde mergi, cam cat stai, mai accepta si situatii mai speciale cand intarzii. Dar vorbeste cu ei si arata-le ca esti responsabila si ca le respecti ingrijorarea. Acum tot ce poti face este sa iti ceri iertare si sa ii promiti ca de acum va fi altfel. Incercati sa stabiliti de comun acord niste reguli. Sa fie bine si pentru ea, sa nu stea cu griji mari si totusi sa ai si tu o libertate a ta. Arata-i ca esti matura si responsabila si ca o intelegi si respecti. Niciun parinte nu e absurd in cazul in care nu il minti si ii arati ca il respecti.

8 răspunsuri:
| rey a răspuns:

Pey in primul rand ar trebui sa precizezi ce varsta ai si de ce nu te lasa maicata la,, fata aia''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vb bine cu mama ta si o sa te inteleagawinking

| Dizzydizz a răspuns:

E commplicat
Incearca ceva fara smecherii
Stai la masa si zii:Uite, era odata o fata care nu avea libertate nici macar sa se duca la o petrecere pana la ora 12, 1.Si din cauza asta a plecat de acasa, fiind stresata ca nu poate face ceea ce fac si ceilalti adolescenti de varsta ei, ajungand foarte raw. Vrei sa ajung si eu asa? De ce nu ma intelegi si pe mine? Iti cer prea multe in viata? Lasa ma fara bani[nu o sa te lase oricum] dar da-mi voie sa merg doar in seara asta la petrecere si gata.

Fii matura cand vb cu ea.Sa vada ca esti sigura pe tine si ca poate avea incredere in tine.Mult succes
Imi dai un sms si imi zici daca a mers sau daca te a lasat

| Yang a răspuns:

Draga mea de ce preferi sa minti? Repet pentru a mia oara ca parintii care isi vad copiii responsabili in privinta unui lucru ii lasa liberi intelegi? Normal ca nu o sa te mai lase, vorbeste cu ea spune-i adevarul ca vrei sa mergi la o petrecere, sau pune-l pe prietenul tau sa vb cu mama ta poate lui din bun simt mama ta nu o sa ii zica ca nu te lasa.Si next time invata sa nu mai minti, macar ei din toate persoanele pe care le stii merita sa fii sincera cu ei. Ajuta-i in casa, la treburi fara sa te oblige ei, vorbeste cu ei, nu sta toata ziua pe net si astepta ca mama ta sa urle la tine sa inchizi pc, surprinde-i in mod placut fii fata responsabila si ei te vor recompensa pentru treaba asta intelegi?

| maryus92 a răspuns:

Fii sincer cu mama ta si spune-i ca ai de gand sa mergi la patrecere si iti trebuie aprobarea ei, te va lasa cu siguranta

| doctoru_5476 a răspuns:

Ai facut foarte rau ca ai mintito, poti rezolva vorbind cu ia si nu trebui prea mult decit un simplu iarta-ma nu te mai mint.

| JustMe a răspuns:

Am patit si eu asa ca tine straight face La mine o fost ft naspa, parintii nu mai aveau incredere, chiar si cand nu minteam credeau ca mint. Oricum pe mine m-u prins de mai multe ori cu minciunaoh go on
Te sfatuiesc sa le zici mai bine adevarul decat o minciuna.eu din pacate mint si fara sa vreau uneori, a devenit un obicei. Nu vreau sa ajungi in situatia meastraight face

| alyn9 a răspuns:

Zi ca nu mai aveai baterie laughing