Nu e bine sa incepi si tu sa faci ca el, deoarece razbunarea e arma prostului, probabil el a vazut ca te deranjeaza ca te barfeste si ca te enerveaza si ii place sa se joace cu tine, nu mai bine il ignori? inoranta e cea mai buna, asta o sa-l faca si pe el sa termine, si daca nu termina inseamna ca nu are ceva mai bun de facut cu viata lui incat se baga in a ta Da-l incolo, nu are decat sa vorbeasca, inseamna ca esti importanta daca tot vorbeste de tine . Bafta :*
Chiar daca in sufletul tau acele barfe te ranesc, comporta-te ca si cum el nu ar exista, arata-i ca nu iti pasa, ca nu te afecteaza cu nimic tot ce zice [la un moment dat se satura de barfit]
Daca te-ai razbuna, nu a fi nici o diferenta intre tine si el.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi multe articole utile.Eu iti doresc succes.
In primul rand ar trebui discutat cu dirigintele daca dirigintele nu va lua masuri mergeti la director daca nici directorul nu gaseste solutie atunci ramane presa si instanta urmarit calea legala va spun din experienta am trecut si eu prin asa ceva in 2007 cu 2 colegi de clasa eram la liceu eu fiind o persoana cu dizabilitati tetrapareza spastica ma bruscau cu banca vorbeu urat uite l si pe spaider man sau prea sfintite faceu tampeni au facut si regulament de ordine interioara al clasei mi au pus si super glu pe vasul de toaleta si ca urmare a acestor evenimente nefericite mama s a imbolnavit a fost internata 3 saptamani la psihiatrie a mai facut o decadere in 2011 din cauza ca nu sau dat salariile insotitorilor afost diagnosticata cu Schizofrenie paranoida acum e sub tratament toata viata la domiciliu merge lunar dupa reteta o seara buna in continuare si mult succes
Indiferenta,mami,indiferenta! Stii cand iti spune iubitul ca ii place ca il alinti, tu, bineinteles, il alinti mereu! Asa si invers...vede ca te deranjeaza si de asta vorbeste urat! Cel mai simplu e sa te doara in cot! Fii INDIFERENTA, baby!
Nu il lua in seama. Tot ce trebuie sa faci e sa nu ii dai atentie si la un moment dat va inceta cu toate jignirile la adresa ta. Sa te razbuni pe el? No! Nu se merita sa pierzi timpul cu nimicuri.
Arata-i ca esti mai buna de cat el si ca nu dai 2 bani pe minciunile pe care le spune despre tine.
Va spun sicer ca nu stiu cui sa ii dau funda...multumesc mult de sfaturi! Stiti care mai e faza e ca parintii mei nu prea stiu de el( doar cand el mi-a jignit fratele si chiar le-am spus) inca odata multumesc! O sa ma gandesc cui sa ii dau funda (probabil celui care a raspuns primul, dar o sa vad)