| DavidMihaita a întrebat:

Nu stiu daca am ales categoria perfecta da de la un timp mi e tot mai ciuda pe fratele meu mai mare din cauza ca el are doar haine de firma,doar parfumuri de firma, Iphone 11 pro,doar adidasi de firma, etc

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Si ce ti se pare asa misto? Mai bine iesi in evidenta prin inteligenta, nu cu o haina cu un logo pe ea. La ce te ajuta sa ai nu stiu ce lucru? O sa ti le permiti cand o sa lucrezi pentru ele sau ti le vor lua parintii cand mai cresti, daca asta ti se pare un lucru important.

| slayer09 a răspuns:

Stii povestea cu Cain si Abel? Erau printre primii oameni pe pamant iar Dumnezeu i-a acceptat jertfa lui Abel ca a fost data din inima. Iar Cain vazand asta l-a omorat din invidie. Asa ca fii cuminte si nu mai pune pret pe lucruri, el e fratele tau iubeste-l nu fi invidios, cand o sa fii si tu mai mare o sa ai si tu haine de care vrei, prin munca si sudoare. Iar hainele de firma sunt niste haine insemnate, asta nu inseamna ca sunt mai bune, are un prieten de-al meu o geaca de 700 lei de a imbracat-o de cateva ori si i-a iesit puful din ea. Deci nu hainele de firma fac pe om. Nu trebuie sa te afisezi ca ai bani, fii cuminte si lasa invidia asta ca nu e buna. Invata sa fii un om educat si bun in gandire si la suflet si nu lasa materialul sa iti conduca viata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tot mai ciuda. Și cum simți ciuda?

| 1997onur a răspuns:

Nu-i bine nici normal sa fi invidios pe el

| haileewatson a răspuns:

Cand o sa ai si tu varsta lui si o sa faci bani pe cont propriu o sa iti cumperi si tu lucruri scumpe.

Pana atunci bucura-te de copilarie.

| Crescent a răspuns:

Si ce intrebi mai exact? Cati ani ai? Vorbeste cu parintii tai sa iti ia si tie daca te deranjeaza asta atat de tare.

| KR0N5TADT a răspuns:

El are buletin și serviciu, tu nu ai nici buletin. Mai ai de răbdat.

| DavidMihaita explică:

El are 23 eu 13