| Any_2336 a întrebat:

Nu stiu daca am ales categoria potrivita dar in fine! Am o mica problema cu acneea sad este bine sau nu sa sterg fata cu spirt?

Răspuns Câştigător
| Coriine a răspuns:

Off,sanu faci prostia ca si minesad.Si eu am cosuri,ei bine mi-au mai trecut,insa era in ultimul hal,si eram disperata,fusesem la dermatolog orice crema am folosit`o, am facut si tratamente interne cu ceaiuri, argila...Degeaba,si incepusem sa ma sterg cu spirt mereu pe fata,si dupa o saptamana cand am vrut sa ma dau cu fond de ten pentru ca trebuia sa plec la scoala,si imi era imposibil sa ies cu fata in halul ala,nu mai puteam sa ma daaau,se facea parca era o hartie mototolita,din cauza ca mi`o uscase in ultimul hal,si chiar nemachiata mi-se faceau niste coji,si daca dadeam putin cu unghia pe piele parca aveam matreatastraight face,si am luat repede o crema cu galbenele si propolis, care sa o mai calmeze putin, si dupa vreo 2 saptamani in care ma chinuiam cu unsoarea aia pe fata,am scapat, dar cu greusad, numai eu stiu cate am tras dupa asta...Sa nu faci prostia asta mai! Daca vrei sa le usuci ia`ti o crema cu salvie si sulf de la Cosmetic Plant, e 7lei, si un sapun cu sulf e 5lei,si asa le usuca, si iti trec si urmele, eu asta o folosesc acum!
Succes:-s.

5 răspunsuri:
| คиค a răspuns:

Spirtul este intr-adevar un foarte bun dezinfectant, dar daca ai tenul sensibil iti poate profoca iritatii, chiar mici leziuni ( ti-se poate exfolia pielea)

Eu am avut probleme cu acneea timp de 2 ani, asa ca stiu cum ewinking
Din fericire, momentan am un ten curat, datorita tratamentului pe care mi l-a dat medicul dermatolog.

Inainte de a-i certe sfatul am folosit Zineryt, dar nu avusese nici un efect.
Dumnealui mi-a dat Zineryt, dar si un antibiotic nu foarte puternic (Klabax), dar care a avut un rezultat de lunga durata.
Momentan, daca imi mai apere cate un cos, foarte rar, imi dau cu puten Zineryt si in cateva zile dispare.

Sfatul meu nu este acela de a urma tratamentul pe care dermatologul mi l-a dat mie, ci acela de merge la doctor pentru a-ti da un tratament corespunzator tenului tau.

Bafta happy!

| alexutza003 a răspuns:

Nu este bine pentru ca te poti irita

| Coriine a răspuns:

Off,sanu faci prostia ca si minesad.Si eu am cosuri,ei bine mi-au mai trecut,insa era in ultimul hal,si eram disperata,fusesem la dermatolog orice crema am folosit`o,am facut si tratamente interne cu ceaiuri,argila...Degeaba,si incepusem sa ma sterg cu spirt mereu pe fata,si dupa o saptamana cand am vrut sa ma dau cu fond de ten pentruca trebuia sa plec la scoala,si imi era imposibil sa ies cu fata in halul ala,nu mai puteam sa ma daaau,se facea parca era o hartie mototolita,din cauza ca mi`o uscase in ultimul hal,si chiar nemachiata mi-se faceau niste coji,si daca dadeam putin cu unghia pe piele parca aveam matreatastraight face,si am luat repede o crema cu galbenele si propolis,care sa o mai calmeze putin,si dupa vreo 2 saptamani in care ma chinuiam cu unsoarea aia pe fata,am scapat,dar cu greusad,numai eu stiu cate am tras dupa asta...Sa nu faci prostia asta mai ! Daca vrei sa le usuci ia`ti o crema cu salvie si sulf de la Cosmetic Plant,e 7lei,si un sapun cu sulf e 5lei,si asa le usuca,si iti trec si urmele,eu asta o folosesc acuma !
Succes:-s .

| Coriine a răspuns:

Scuza`mi spam`ul happy, dar nu mi-a precizat ca a fost trimis, asa ca am mai dat 2ori trimitereblushing.

| Bubu_9728 a răspuns:

Glumesti? NU! Si eu am o problema, nu foarte acuta, cu acneea.E normal la varsta asta.Te poti duce la doctor si sa-ti prescrie un unguent sau la farmacie.Mie doctora mi-a zis sa iau si vitamina A pentru a nu ramane urme.Succes:*