| alex334 a întrebat:

Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar in fine...Am si eu o problema cu o fata (mai mult animal decat fata) care ma ia la misto si imi strica destul de mult imaginea. Daca era baiat muream cu el de gat, dar e fata, sa vorbesc cu parintii/profesorii/diriginte EXCLUSbig grin nu vreau sa par fraier sunt totusi in clasa a IX-a si cu indiferenta e cam greu pentru ca niciodata nu am suportat oamenii de genu asta. Eu nu o jignesc pentru ca nu-mi place, nu o lovesc pentru ca sunt crescut binelaughing deci imi dati si mie vreo solutie? ( Ms anticipat

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

In cazul tau cateva insulte destepte ti-ar prinde foarte binehappy Nu trebuie sa folosesti cuvinte obscene ca sa poti insulta pe cineva si sa il doarahappy Daca ai sa taci si ai sa tii in tine, "it" o sa creada ca esti ok cu luatul peste picior si nu va inceta cu jignirile. Daca ai sa incepi si tu sa o iei peste picior, ai sa demonstrezi ca si tu ai ouale bine puse in chiloti si ca nu iti vei lasa orgoliul pangarit de o creatura happy Fa si tu glume pe seama ei gen " iar ti-ai mancat tema?" sau "mai ai bonul de la faţă sau va trebui sa ma uit in directia opusa de acum incolo" (gasesti tu poate replici mai bune, astea mi-au venit acum pe loc happy ) Eu iti urez bafta si sper ca te-am putut ajuta big grin

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai rau ajungi tu daca iti pui creierii in conflict cu ce are in cap, asa ca nu trebuie sa eviti momentul de a vorbi cu unul din parinti iar daca insista poti merge chiar la politie sa ii dea o amenda buna, ce rost are sa dai replici sau sa injuri incat ai alte facilitati care ii baga tapusa in inima dupa ce se iau masuri mai aspre din partea competentei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate vrea sa fi doar al ei si numai al ei, in ce sens iti strica imaginea, de ce nu-i raspunzi razand? doar razand

| d3javw a răspuns:

Cand rade te tine sau isi bate joc(aceliasi lucruri) spune-i - Si care e gluma?laughing) sau daca tot rade sau te face de exemplu prost tu ii spui - Si tu cum esti? n-are rost sa te pui cu prostii eu is consemnat ca traim in Romanialaughing

| Rhoselynn a răspuns:

Cred ca ar trebui vorbesti cu ea in particular si sa ii spui ca daca va continua o vei face de ras. Daca vezi ca ea continua ia-te de ea. Presupun ca ai un grup de baieti cu care stai si ai putea sa ii intorci si pe ei impotriva acelei fete. Stiu ca nu e bine si frumos, educat bla bla bla, dar ar trebui sa razi putin de ea in asa fel incat sa te lase in pace. Fata asta vrea atentie si o va avea, daca nu te bagi putin in jocul asta. Unii oameni nu pot inceta decat daca ii ai la mana cu ceva. Bafta