| unomcareincearca a întrebat:

Nu știu dacă asta este tocmai o întrebare dar haideți să zicem că este.Salut! Am 12 ani și mă numesc Dragoș.De când mă știu am probleme de greutate, dar asta nu m-a afectat între 2 și 6 ani.Dar, când am intrat la școală în clasa pregătitoare, am simțit o oarecare răceală din partea colegilor.Nu prea am băgat de seamă, mi-am făcut și prieteni. Timpuk a trecut iar eu m-am mutat in alt oraș.Am început clasa a 5a,la bilingv intensiv(engleza).Ei bine,aici primeam bullying și vorbe urate din școală pe seama greutății mele dar nu din clasa, pentru că eram și suntem un colectiv foarte deschis și politicos.Ei bine, îmi place de o fata de la mine din clasa.Si da,știu, o sa îmi sariti in cap că "de la vârsta asta îți trebuie fete? Pune mana pe carte"Nu are nici o legătură cu școala, pentru că aici e ceva diferit.De fata asta îmi place de când am văzut-o pentru prima dată când am văzut-o la examen.O cheamă Alexandra.E pitica, frumoasa și deșteaptă.As putea descrie de ce îmi place de ea, dar v-ați plictisi citind.Si eu timid de fire,nu am vb cu ea,și nici nu am dat vreun semn că îmi place de ea.Dar,in online,am inceput sa vb,sa ne facem temele împreună. Vorbeam aproape non-stop, și în orele online.Mie chiar îmi placea, mă simțeam bine.Pana când i-am zis că îmi place de ea.Atunci s-a.racit fata de mine și vorbeam din in ce m-ai puțin.In perioada aia făceam orice sa ies in evidenta in fata ei, ba chiar am și plâns.Sa mă înțelegeți, eu nu plâng.Niciodata.Odata,ca să înțeleti, m-am rupt mana și nici măcar un sunet nu am scos.Ma durea dad nu am scos nici un sunet.Acum suntem prieteni.Nu îi mai dau de intes că o plac, ci îi dau de înțeles că nu o mai plac.Cu toate că sunt gelos pe prietenii ei (băieți) și o plac pe zi ce trece din ce in ce mai mult.O ajut cand are nevoie și ne înțelegem bine.Ea nu se uită la apect când vine vorba de băieți prieteni dar la ceva mai mult se uită.In legătură cu kilogramele, am inceput sa alerg in gradina publica și sa fac cardio, pentru a putea slabi.Pentru ea, ca să mă observe.Tot pentru ea o sa îmi fac și părul creț și o să mă îmbrac cusual și o sa fiu in pas cu moda.Am încheiat media cu 9.75, pentru cei.care zic "lasă. fetele, mana pe carte" și pentru cei care vor să știe, am 1 metru 67 și 86 de kg.stiu,de mult.Dar vara asta mi-am propus sa slăbesc 20 de kg.In urma poveștii mele, am 2 întrebari pentru voi.
1.Ce sfaturi pentru slăbit
2.In legătură cu fata de care îmi place(Alexandra)Ce as putea face
3.Ce sfaturi îmi dați de viață?
.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Continua sa alergi in fiecare zi minim 1-2 ore

Evita cu orice pret sa mananci: paine, pizza, paste fainoase, dulciuri si sa bei sucuri.

Evita sa-ti faci parul cret, ca nu-ti va sta bine si apoi te vei rade in cap, cum fac toti baietii care fac asta si ceilalti rad de ei.

In legatura cu Alexandru, pune mana serios si slabeste si vei vedea ca te va place si fetita asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Fără dulciuri.
2. Să continui.
3. Să trăiești.

| Lizuca1234 a răspuns:

Un nutriționist te poate ajuta pentru slăbit. Pana una alta încearcă postul intermitent, e ușor. Cu fata, nu poți decât sa te porți frumos, sa o respecți și vei vedea dacă ți se răspunde la fel. Sfaturi de viata eu nu îți pot da, vei învata singur. Ai încredere în tine și doar atât. Învață mult și vei ajunge bine. Respecta-ți părinții și Fă-i mândri, ei se chinuie ca tu sa ai de toate.