| -TattO- a întrebat:

Nu stiu daca e asa fain sa te lauzi. mai ales ca fata. Bine nu e cazu la mine dar cand aud si asta tot mai des si prevad ca o sa aud si de la pr mea. Ca ele nici cand or sa se marite nu or sa faca mancare, nu stiu asa proaste sa ajunga la oala. Dupa cum le-am zis, o sa mancati la restaurant. Raspuns?" cred ca o sa imi permit sa fac si asta".

Oare o sa isi schimbe vreodata mentalitatea asta?
Ce ziceti de fetele astea? mie unu mie se pare ca sunt cam fitoase.

Ca dupa casatorie sa mananci numai la restaurant sau ca nu le plaace sa faca mancare. asta cum e?

O sa avansam asa de mult incat o sa ne permitem totul?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Lasă-le pe ele să viseze. Încă mai aşteaptă să vină prinţul pe calul cel alb şă să le facă toate poftele.De nevoie faci orice. Doar nu o sta soţul să le facă de mâncare. O să işi facă singure şi să vezi ce or să (se) "plângă"când o să taie ceapă...

pa, pa.

12 răspunsuri:
| soare a răspuns:

O sa ceara la vecini ca. la stare in care este Romania nu cred ca o sa ysy permita multe sa iasa in fiecare zi l restaurant plus ca at cand vor avea copil nu pot sal ia cu ei. nu sunt fitoase dar spun ce nu le convine la casatorie

| gigiro a răspuns:

Ai perfecta dreptate! Nu numai ca nu stiu sa gateasca, dar nu vor avea nici bani de restaurant! Eu am lucrat in restaurant, la bucatarie, in occident, dar nu am gustat macar. Totul este oribil intr-o bucatarie de restaurant, mizerie, microbi, alimente vechi si de proasta calitate, ulei mult si vechi, etc.

| Alex a răspuns:

Ai dreptate! Sunt fitoase, figurante si materialiste! Ele se cupleaza cu baieti de bani gata.

| AshEldo a răspuns:

Poate ele îsi vor permite sa manance la restaurante în fiecare zibig grin(de ce sa mai gateasca atunci)nu ne place tuturor sa stam cu orele în bucatarie, sa facem o mancare care nu e foarte mult apreciata, adica o mananci si asta a fost.Mentalitatea asta or sa si-o schimbe cand or sa vada ca niciodata nu sunt destui bani pentru a (manca mereu la restaurant)de exemplu sau cand vor mai trece si prin bucatariebig grinCati ani aveti voi? poate spun asta doar ca sa aiba despre ce discuta, adica nu mi se pare un subiect atat de importantbatting eyelashes"fitoase"nu sunt, dar cu sperante mari de viitor, da suntrolling on the floor

| Razvan a răspuns:

Sincer, eu nu ma pricep la bucatarie.Si cand zic asta ma refer ca pot sa fac maxim cartofi prajiti si ceailaughing
E cam dificil de imaginat o viata in doi mai ales daca te alegi cu un barbat mai pretentios de felul lui la mancareworried
E destul de ireal sa afirmi ca vei manca mereu la restaurant.Nu e chestia ca nu ti-ai permite(perfect adevarata de altfel) dar nici nu sunt prea grozave mancarurile de acolo
Pana la urma te intorci la ciorbita bunicii din copilarie si la tocanita memeidrooling

| -TattO- explică:

Eu am 18. le aud pe fetele de 17-18 ani. De fapt, am auzzit-o si pe prietena mea cam acelasi lucru. Deci? nu stiu de unde aveti mentalitatea asta (unele). Bani nu cad din cer si de obicei cata scoala ai avea si 4 diplome, nu trebuie decat una si deseori te uiti la ea ca nu se potriveste cu ce o sa ajungi sa faci. Nici aici si nici afara nu e bogatia lumii.

| danielgeo a răspuns:

Se aduca! exemplu concret la mine, isi schimba metalitatea aca esti putin mai didact si asta nu inseamna sa te certi sau sa ii ordoni, va treziti amandoi fara mancare si te uiti la ea, auzi noi ce mancam? rabdari fripte? daca zice hai sa luam o shaorma tu ii zici ca nu ai chef si nu iti place, i se duce si ei chefu si pana la urma ajungeti la concluzia ca faceti un cartof prajit si 2 oua. A doua zi faceti u supa etc. asa s-a intamplat la mine. So. cine vine la cina? Gateste prietena mea rolling on the floor.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu iti fa griji. laughing
o sa fie nevoite sa puna osu la treaba, ca vin vremuri grele de-acuma.cine n-o sa stie sa-si faca de mancare (inclusiv muncitu pentru banii de mancare)o sa faca foamea mult si bine.winking

| Emmeii a răspuns:

Mie una imi place mult gandul ca voi ajunge sa ma casatoresc, si sa fac tot felul de mancaruri.
Si da. fetele care spun ca vor merge doar la restaurant sunt fitoase. si nu stiu daca isi vor schimba gandirea.

| pwp a răspuns:

Numai fite au in cap!
ele nu se gandesc cum o sa ajunga mai tarziu!

| Libelle a răspuns:

Sunt de parere ca in viata trebuie sa stii sa faci de toate asa incat sa te poti descurca in orice situatie.
daca esti casatorita trebuie sa iti asumi mai multe roluri:trebuie sa muncesti-sa contribui si tu cu ceva la chelatuieli(ca apoi sa nu iti reproseze sotul ca el te tine si sa se creada mult prea superior)
trebuie sa stii sa faci si de mancare. nu stiu sa gatesc, nu fac decat lucruri usoare dar vreau sa invat, chiar ma incanta ideea de a petrece un timp si in bucatarie sa pregatesc masa pentru mine si iubitul/sotul meu. dar nu neaparat asta. poate ca are legatura faptul ca sunt de la tara dar am conceptia asta ca o femeie nu e femeie daca nu stie sa gateasca si sa tina o casa curata.
iar fetele care zic ca ele nu o sa aiba grija de copii si ca mananca la restaurant mi se par fitoase.
partea cea mai proasta e ca nu prea mai gasesti fete care sa nu viseze ca o sa traiasca in puf indiferent daca au sau nu bani parintii acum.nu stii niciodata ce se poate intampla in viitor, cum ajungi sa nu iti mai permtiti nimic si atunci trebuie sa stii sa faci fata.
si faza cu ``proasta la oala``... ele asocieaza gatitul cu dedicarea totala barbatului si copiilor.cum se facea mai demult.``femeia e mult inferioara barbatului, iar ea nu trebuie sa iasa din cuvantul lui, indiferent daca are dreptate sau nu, iar de la un timp ea devine ``sluga``
mentalitatea o sa si-o schimbe ele in timp.depinde cu cine au de-aface. daca gasesc un baiat calumea care sa vrea o fata pe masura lui, nu o fitoasa care nu face nimic si e toata ziua prin magazine o sa isi dea seama singure.
daca nu. o sa gaseasca un tip pe masura, alaturi de care nu o sa reuseasca nimic.
sau sunt cazuri mai rare in care ca fata ai darul tau si vrajesti pe unul mai ``batran`` si ``contra-cost`` iti face toate mofturile.
ce avansat...totul o sa se intoarca inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is numa fitetonguepana la urma, vrea nu vrea, orice fata ajunce la oalatongue