| FightForYourself a întrebat:

Nu stiu daca e categoria buna dar...Bun deci am o problema la scoala am o profesoara de matematica foarte rea ..Eu ma descurc cat de cat la matematica nu pot sa spun ca sunt as dar in ultima vreme am ajuns la o lectie pe care eu nu o inteleg si aici apar problemele.La teme habar n-am cum sa le rezolv si cand ii spun profesoarei se enerveaza la culme am incercat sa o rog sa imi explice dar pur si simplu nu inteleg nu stiu ce sa mai fac azi am luat un 3 din cauza asta si cred ca o sa mai urmeze altii.Am luat si de la colegi temele dar degeaba daca nu stiu sa explic cand ma scoate la tabla sunt tufa de venetia..Deci ce as putea sa fac? Zilele astea am si teza la matematica si mi-e frica sa nu imi pice fix probleme din astea, daca ar fi algebra ar fi super dar geometria nu imi intra in cap daca aveti sfaturi...

2 răspunsuri:
| Finetti1313 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie inainte sa fac meditatii. Profa mea era groaznica inainte sa fac meditatii si acum, am numai 9 si 10.
Intr-adevar, ma descurc mult mai bine, dar si inainte ma descurcam ok si aveam note mult mai mici.
Poti sa rogi un coleg sa iti explice temeinic sau sa cauti pe net lectia respectiva explicata complet.
Geometria este mai grea. Daca ai prieteni sau rude mai mari decat tine care sunt in masura sa te ajute ar fi super.
Sper ca te-am ajutat. happy

| Carmen100 a răspuns:

Daca iti permiti du'te la meditatii, de preferat cu ea, dar daca nu faci cu ea, sa nu ii zici IN NICI UN CAZ!
Asa sunt unii profi, nenorociti