Draga Claudiu, fiecare trecem printr-o astfel de faza mai ales la inceputul adolescentei. Situatia ta e des intalnita printre multi alti adolescenti desi probabil te consideri izolat si singur. Nu-ti fa griji, lucrurile pot devenii usor la normal daca vrei cu adevarat. In primul rand, fata pe care o iubesti, motivul depresiei tale reprezinta doar inceputul unei calatorii presarate de adversitati de acest gen. Nu dispera, fete sunt si trebuie sa iti dai seama ca voi nu va potriveati la caracter, de aici si certurile. Trebuie sa te eliberezi de aceasta tensiune, incearca sa vorbesti cu cineva care iti este apropiat, in acelasi timp fa-ti ochi si pentru alte fete, dragostea adevarata trece usor pe langa tine. In al 2-lea rand, aceste arme care le achizitionezi s-ar putea sa te bage in bucluc, trebuie sa ai incredere ca acum la inceputul adolescentei trebuie sa te concentrezi pe alte lucruri care iti fac placere sau iti vor face daca le incerci. Gandeste-te la un hobby, socializeaza. Gaseste o metoda sa scoti toata furia aceea din tine printr-un mod constructiv care iti poate aduce impliniri pe mai multe planuri:familie, scoala, friends.chiar si iubire. Socializeaza, este cheia succesului. Fa-ti prieteni noi cu care sa iesi in oras sau chiar sa-i integrezi in hobby-ul tau. Gandeste-te ca tot ce faci e pentru tine, iar acum important este sa te distrezi si sa te simti bine, multi trec peste aceasta varsta fara sa constientizeze adevarata valoare a relaxarii si fericirii. Cel mai important este sa te lasi sa fii fericit pentru ca meriti. So remeber, gaseste-ti un hobby, fa-ti prieteni noi, socializeaza, iesi in oras, ocupa-te de activitati interesante si amuzante si nu in ultimul rand, fi fericit, meriti. Bulta bafta, stiu ca vei reusii, Finicola
Ofera o noua sansa dragostei si vei vedea ca face minuni, dragostea aduce bunatate, pace, liniste, bucurie. Ai aceasta comportare ca o razbunare la dezamagirea ce ai avut-o. Treci peste ea, viata fara dragoste nu are rost, iubeste din nou ca sa simti ca traiesti, caci daca dragoste nu e, nimic nu e.
E bine sa ai grija de tine si sa te aperi, dar nu-ti teroriza colegii. Cu golanii sta altfel treaba... Vorbeste cu ei de la egal la egal, nu ca de la Chuck Norris la Gogu de la gaze.
In ceea ce priveste fata... mai sunt 3 500 000 000. Nu transforma iubirea in ura!
Va multumesc pentru raspunsuri.
@Finicola am sa incerc ca hobby am footballul,cand era vreme buna jucam mult cu colegii,pana nu ne-au mai lasat cei din scoala sa jucam iar acum e vreme urata. Am sa incerc sa imi petrec timpul si pe alte activitatii,eu sunt computer addicted si incerc sa ma las. Adevarat,sunt multe alte fete,dar nu stiu, am sentimentul ca nu pot sa simt pentru o alta fata ce am simtit pentru ea. Aveam sentimentul ca ea e unica. Si de aceea mi-a picat prost ca isi batea joc de mine.
Inca odata, va multumesc tuturor! O sa incerc sa trec peste ce a fost si sa ma bucur de viata.
Deci in primul rand eu inteleg ca ai suferit din cauza fetei si ca poate asta de-a dus la aceste gesturi, ai incercat sa arati ca esti tare (dur ) prin acele arme, dar tu de fapt in interiorul tau esti altfel, incearca sa te schimbi, acum colegii tai nu o sa te accepte din prima dar fii altfel fa glume cu ei fii prietenos si incearca sa iti gasesti o alta prietena. Sper ca te-am ajutat. FUNDA? :*
Imi poti spune cum o chema pe acea fata? Nu de alta,dar cum spuneam,e coincidenta prea mare,si eu am patit la fel cu un baiat,claudiu, acum nu stiu, poate imi poti spune mai multe despre fata aia?
Incearca sa te imprietenesti cu restul colegilor tai, lasa acele "arme" si arata-le ca esti un baiat bun. Sper ca vei reusi :*