| Cineva11123 a întrebat:

Nu stiu daca este categoria cea mai buna DAR vreau sa incep sa ma reintegrez in societate, urmeaza sa trec si la liceu doar ca am mari probleme....Am fost in depresie mult timp (3 din 4 clase ale scolii generale) pentru ca toata lumea radea de mine, eram luat la misto pentru aspectul meu (m-am ingrasat tare din cauza unei reactii adverse a medicamentelor pe care le luam din cauza unei boli severe de rinichi) si mie imi este frica de oameni, am inceput sa ma stresez pentru lucruri ridicole precum mersul prin excursii si intalnitul de noi persoane.In loc sa ma relaxez eu ma stresez groaznic. Ceva sfaturi despre liceu si pentru a nu parea ultimul ciudat deoarece am reusit sa slabesc si par, pentru oamenii necunoscuti un om normal(zic eu) si as vrea sa imi fac cativa prieteni.Pentru ca prietenii mei actuali se pot numara pe degetele unei singuri maini=(

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| NarcisIfrim a răspuns:

Daca nu incepi sa comunici cu diverse persoane,de preferat cat mai multe,nu vei trece peste starea aceea si vei ramane,blocat acolo.
Am trecut si eu prin ceva de genu, dar am reusit sa imi fac prieteni, doar invingandu-mi frica, atat.
Orice coleg la liceu cu care poti intra in contact, vorbeste.Nu te retrage intr-un colt, pentru ca nu vei rezolva nimic.