| Cadillac a întrebat:

Nu stiu daca este locul potrivit dar aş vrea să ştiu ce părere aveţi voi despre persoanele care îşi baga zi de zi poze pe reţelele de socializare. Mă refer la acele persoane care chiar daca nu sunt fotomodele sau orice altceva îşi baga sute de poze(unele chiar nud) in disperarea lor spre popularitate.In ciuda faptului ca au sute de like-uri si mii de comentarii ei tot continuă de parcă ar lupta pentru ceva.In unele poze chiar 'recunosc' ei cat sunt de frumoşi/frumoase chiar daca au multe defecte si nu sunt cum cred ei.
Ca să inceapă cineva zic eu primul.Eu cred ca sunt nişte ţarani proşti care sufera de ei în ultimul hal.Nu acesta este rolul retelelor de socializare, se duce dracu' toata omenirea.

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Sunt în totalitate de acord cu tine.Nu voi înţelege niciodată această plăcere a unor oameni de a-şi posta în mod constant pozele pe reţelele de socializare.Dar trebuie să admitem faptul că acest obicei nu va înceta atât timp cât oamenii vor continua să fie proşti, ignoranţi şi doritori de atenţie.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Intr-un fel ai dreptate dar fiecare isi posteaza ce vrea din moment ce e contul lui personal.

| val31989 a răspuns:

De acord, dar intr-un fel sau altul e contul lor, fac ce vor laughing

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Nici mie nu imi plac aceste persoane care posteaza cate o poza pe minut si care cersesc likeuri.Acum am observat ca lumea s-a saturat de asemenea persoane false care incearca sa para,, perfecti'' dar de fapt sunt niste distrusiwinking. Acum mai nou si baietii sunt asa chiar mai rau si cand ii vezi in realitate iti pica fata ca aspectul lor real nu are nicio treaba cu cel din pozewinking. Deci lasa aseamenea persoane pentru ca ele o sa piarda nu noi.

| StephyMonster a răspuns:

Da,dar sunt si unele persoane care sunt destul de cunoscute asa intr-un liceu, si se cred cine stie ce vedete doar fiindca au bani.E cam o prostie, ca de exemplu eu bag una o data la trei luni, sau si mai rar.Stii,acele persoane vor sa arate cat sunt ei de "frumosi" da totodata se fac si de ras.