| Rosalinda_Rosy_1994 a întrebat:

Nu stiu daca este locul potrivit pentru a pune aceasta intrebare si stiu ca voi fi judecata..Credeti ca ar fi bine sa imi vand virginitatea pentru 4.000 euro?
Eu sunt o persoana decenta si chiar tin la acest lucru dar ma gandesc ca voi regreta si mai mult daca imi voi pierde virginitatea cu un barbat care s-ar dovedi mai tarziu a nu fi asa cum pare..macar asa stiu ca as face ceva bani. Credeti ca am sa regret aceasta alegere? Oare ma va marca?

Va multumesc anticipat pentru ajutor si va rog mult sa nu ma jigniti.

Răspuns Câştigător
| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Eu vreau sa iti spun acum ca unei prietene parerea mea.Gandestete bine la ce faci, eu te sfatuiesc sa nu faci aceasta greseala.Iti spun ca vei regreta lucrul asta.Nu mai vine inapoi niciodata.Stiu ca sunt zile grele, dar nu trebuie sa faci lucrul asta.Si daca ai faceo poti avea surpriza ca acel baiat sa nu iti dea banii, si sa te lase cu ochii in soare.Deci nu face lucrul asta.Vei regreta toata viata.Te pup, si ai grijawinking...

5 răspunsuri:
| SuneteDeChitara a răspuns:

Normal ca o sa regreti mai tarziu. Asa ca nu o face.

| Naяutσ a răspuns:

Nu o face! Si chiar daca ai decide sa o faci cere si tu mai multi banii, 10.000 zic si eu smug

Acuma serios nu o face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Te consideri decenta, ok! Accepti acea propunere si-ti vinzi corpul, virginitatea (practic ceea ce o fata are mai de pret pana la un moment dat ) pe o suma foarte mare de bani.Totul decurge bine, wow..ai primit bani, dar...hopa! Oare vei fi fericita? Oare banii aia, vor umple golul pe care-l vei avea o luuunga perioada de timp in stomac? Nu prea cred.

2. Nu accepti propunerea.La un moment dat,ai o relatie aparent serioasa. Faci dragoste cu el,esti foarte fericita, tot tacamul, dar la un moment dat, relatia se incheie.
E posibil ca la un moment dat sa faci acest pas cu o persoana care sa nu fie toata viata alaturi de tine, dar nu asta conteaza! Ci conteaza ceea ce simti in acel moment pentru persoana caruia i te daruiesti.Nu cred ca vei regreta asta, daca vei face cu o persoana pe care sa o iubesti.

I-a analizeaza nitel lucrurile.
E posibil sa nu o faci cu cineva care sa fie alaturi de tine pana la adanci batranete, dar e posibil, de altfel, sa o faci cu cineva care sa merite iubirea ta.

| daniela3597 a răspuns:

Sigur vei regreta asta mai târziu. Mi se pare o prostie, indiferent câți bani ți se oferă. Poate într-o zi vei întâlni bărbatul ideal cu care vei rămâne și vei ajunge să regreți și mai mult această decizie. Orice bărbat își dorește în inima lui să fie primul pentru soția lui. Dacă tu îți vinzi virginitatea pe 4.000 de euro este acealși lucru cu prostituția, părerea mea.

| Rosalinda_Rosy_1994 explică:

Multumesc mult de tot pentru raspunsurile voastre happy