Parerea mea este ca acei doi oameni erau dusi cu pluta, si aveau si probleme psihice, si ca ar trebui dusi la un spital de nebuni de unde sa nu mai iasa niciodata in viata lor.
Carnea de om? Habar n-am dar sincer nici n-as vrea sa stiu! E dezgustator. Dar totusi buna intrebare.
Tu n-aveai ce face cand ai pus aceasta intrebare? Scuze de duritate dar mi-ai indispus toata ziuae aiurea rau...nu pot sa cred ca exista asa ceva chiar nu stiu ce sa zic.
cat despre carnea de om las-o balta
Ce au facut cu matele si cele 2 kg si ceva de fecale? deci e o stire incompleta si fara suparare, aceasta stie incompleta nu ne intereseaza
Omg:O
Ce a ajuns lumea asta...Parca am fi in jungla
Oricum, este clar ca cei doi au probleme grave si ar trebui inchisi pe viata.
Si cat despre carnea de om, nu stiu ce gust are si nu as vrea sa incerc.Sau poate am incercat Adica de unde stiu ca, carnea pe care o cumpar de la magazin nu e de om?)
1. O poveste desprinsa din filmele de groaza. Oameni nebuni!
2. Daca esti asa de curioasa, de ce nu incerci?
Daca incerci spune-ne si noua ce gust are
Wow, tare ciudat, astia vor sa se faca celebrii ca aia din filme? Asa credeam si eu ca nu mai exista canibalism intre oameni
1. Ce parere sa am?!? Hmm...chiar nu stiu Nu am vazut asa oameni nebuni, Doamne!
2.Nu stiu, nu am gustat si nici nu vreau sa gust. Poate seamana la gust cu aia de porc
1.Fomisti. cred ca au vrut sa distruga probele, altfel nu imi explic
2.Nu sunt canibal de meserie dar nu cred ca oamenii sunt gustosi.
Aprinde aragazu', pune un deget deasupra pana nu-l mai simti, si musca din el. Vezi sa nu te ineci. )) LMFAO!
Oricum, oamenii aia trebuie sa fie dusi la spitalul 9 de urgenta.
Buna ziua,
colegul meu de serviciu are o vorba ``Nivelul de inteligenta al oamenilor terrei este constant, doar ca populatie e in continua crestere``. Prostia condimentata cu alcool poate duce la asemenea fapte. Doamne fereste.
1.Prostie dusa la extrem, Daca prostia ar durea farmaciile ar ramane fara analgezice
2.Nu stiu si nici nu vreau sa aflu mi se pare dezgustator.
anonim_4396 întreabă: