| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Nu stiu daca si voi, dar eu am vazut aseara pe ProTV la jurnalul orei 19 o stire care ma socat extrem de mult.Se facea ca o tanara de vreo 20 de ani a fost transata de catre iubitul si prietenul iubitului sau.Pana aici totul decurge normal, am mai auzit cazuri de transare insa chestia la care am inmarmurit a fost urmatoatrea,, DUPA CE A FOST TRANSATA, TANARA A FOST PRAJITA SI MANCATA DE CATRE CEI DOI INDIVIZI" :-&:-&:-&:-&...credeam ca viseez.adica traim in secolul 21 si nu credeam ca inca mai exista canibalism intre oameni surprisesurprisesurprisesurprise
Acum stiu ca vi se pare ciudat, dar am si eu 2 intrebari: 1. Ce parere aveti despre aceasta poveste uimitoare? si 2. Ce gust credeti ca poate avea carnea de om?laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Parerea mea este ca acei doi oameni erau dusi cu pluta, si aveau si probleme psihice, si ca ar trebui dusi la un spital de nebuni de unde sa nu mai iasa niciodata in viata lor.
Carnea de om? Habar n-am dar sincer nici n-as vrea sa stiu! E dezgustator. Dar totusi buna intrebare.

13 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Da am vazut si eu.
Grav.
Tagic.

| Daiana_1737 a răspuns:

Tu n-aveai ce face cand ai pus aceasta intrebare? Scuze de duritate dar mi-ai indispus toata ziuacryinge aiurea rau...nu pot sa cred ca exista asa ceva chiar nu stiu ce sa zic.straight face
cat despre carnea de om las-o balta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Daca prostia ar durea spitalul ar fi plin.
2) Nuj si nici nu vvreau sa aflu, eu cand aud de sange simt ca vomit big grin. Sunt sensibila la chestii de genu. Dar nu cred ca s-a intamplat asa.

| alonet a răspuns:

Ce au facut cu matele si cele 2 kg si ceva de fecale? deci e o stire incompleta si fara suparare, aceasta stie incompleta nu ne intereseaza

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Omg:O
Ce a ajuns lumea asta...Parca am fi in junglastraight face
Oricum, este clar ca cei doi au probleme grave si ar trebui inchisi pe viata.
Si cat despre carnea de om, nu stiu ce gust are si nu as vrea sa incerc.Sau poate am incercatlaughing Adica de unde stiu ca, carnea pe care o cumpar de la magazin nu e de om?laughing)

| Firefly a răspuns:

1. O poveste desprinsa din filmele de groaza. Oameni nebuni!
2. Daca esti asa de curioasa, de ce nu incerci?
Daca incerci spune-ne si noua ce gust arewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca lumea devine pe zi ce trece din ce in ce mai proasta si in cel putin 100 de ani paranoia o sa cucereask lumealaughing

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Wow, tare ciudat, astia vor sa se faca celebrii ca aia din filme? laughing Asa credeam si eu ca nu mai exista canibalism intre oameni happy
1. Ce parere sa am?!? Hmm...chiar nu stiu laughing Nu am vazut asa oameni nebuni, Doamne!
2.Nu stiu, nu am gustat si nici nu vreau sa gust. Poate seamana la gust cu aia de porc rolling on the floor

| Elena1234456 a răspuns:

1.Fomisti. cred ca au vrut sa distruga probele, altfel nu imi explic thinking
2.Nu sunt canibal de meserie happy dar nu cred ca oamenii sunt gustosihee hee.

| Derye a răspuns:

Aprinde aragazu', pune un deget deasupra pana nu-l mai simti, si musca din el. Vezi sa nu te ineci. laughing)) LMFAO!

Oricum, oamenii aia trebuie sa fie dusi la spitalul 9 de urgenta.

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua,
colegul meu de serviciu are o vorba ``Nivelul de inteligenta al oamenilor terrei este constant, doar ca populatie e in continua crestere``. Prostia condimentata cu alcool poate duce la asemenea fapte. Doamne fereste.

| Aliyaa a răspuns:

1.Prostie dusa la extrem, Daca prostia ar durea farmaciile ar ramane fara analgezicelaughinglaughing

2.Nu stiu si nici nu vreau sa aflu mi se pare dezgustator.

| LoveMe a răspuns:

Vai eu nu m-am uitat la stiri dar.

canibali?

Întrebări similare