| Raducu1 a întrebat:

Nu stiu de ce, am doar 12 ani si nici 1, 65 inaltime si totusi am niste picioare imense. Port 42 la adidasi si 41 la pantofi.Chiar m-am uitat de curiozitate la colegii mei la pantofi. Fata de cei ce au inaltimea mea, pantoful meu e dublu.De ce am piciorul asa mare? Nu mi se pare normal.Si nu mostenesc pe nimeni la capitolul acesta, nimeni din familie n-a purtat 41 sau 42 la pantofi.Chiar m-am interesat si am inteles ca cica daca ai picorul asa mare vei fi foarte inalt.As vrea sa stiu daca e adevarat.Sau va puteti spune parerea proprie. Dar daca e adevarat ceea ce am scris adineaori, e normal sa port 42 la 12 ani cand abia ating 1, 65? Scuze categoria.

Răspuns Câştigător
| LovKid a răspuns:

Buna!
Da e adevarat...se spune ca daca ai picioarele mari.vei fii inalt.
Chiar daca nu esti foarte inalt acum.e posibil ca peste un an s-au 2 sa cresti dintrodata foarte inalat.
Acest lucru este specific baietilor, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Daca o sa fii inalt iti sugerez sa te apuci de baschet.e un sport super! si eu sunt inalta si joc baschet de vreo 2 ani! funda?

5 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Prietene eu am 14 ani 1.60 si port 40-41 la adidas straight face nu prea e normal ca la inaltimea ta si varsta sa porti atat

| ganton a răspuns:

Si eu cand implineam 13 aveam vreo 165 si 41-42 la adidas e perfect normal. Acu port 46 si nu se vede nimic neobisnuit.

| Raducu1 explică:

Te referi la lungime? Ca daca da, atunci mentionez ca n-am piciorul lung, il am gras si lat.

| Raducu1 explică:

Ma rog e si lunguiet uite tocmai l-am masurat, nu e mai mare decat antebrat dar e cat el.Despre ce problema vorbesti? Crezi ca o am?

| Adrianetc a răspuns:

Fi antena, masoara-ti talpa piciorului cu antebratul, daca e mai mare piciorul inseamna ca ai o problema