| mary_1284 a întrebat:

Nu stiu de ce toata lumea ma evita, toate prietenele mele spun ca au treaba cand le intreb daca ies pe afara.
cand se duce ele pe undeva prin parc prin moll pe mine nu ma cheama, niciodata.
chiar nu stiu ce sa fac, stau in casa toata ziua la pc si la tv nu mai suport nu pot dormi noaptea, pentru ca sunt prea odihnita, nu fac nimic toata ziua poate ma duc pana la magazin si inapoi in rest nimic.

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Poate e ceva cu comportamentul tau, sau poate acele prietene ale tale, si-au facut niste "prieteni" si nu vor ca tu sa afli, poate pentru ca nu stii sa tii un secret sau ceva de genu

| PatyKan a răspuns:

Hmm.greu de zis de ce te evita. Poate ai facut ceva ce le-a deranjat, poate ai vorbit de rau pe vreuna dintre ele...In orice caz tu vorbeste deschis cu ele si intreaba-le care e problema. Vezi ce iti raspund. Daca simti ca nu sunt sincere cu tine sau iti raspund urat, poate ca nu iti sunt chiar prietene. Daca nu, iesi cu alti prieteni, colegi...cu oameni cu care te simti in largul tau si unde esti acceptata. Succes!

| ღChloeeღ a răspuns:

Sugestii: daca nu te cheama niciodata afara iar cand le chemi tu nu accepta, iti zic ceva: astea nu sunt prietene adevarata si mai bine le-ai da naibii.
Incearca sa iti faci alte prietene... In care sa ai incredere cu adevarat si care sa nu fie ca cele vechi.

| marlanuu a răspuns:

Fa-ti alte prietene, poate te invidiaza, cine stie...nu mai sta in casa,fa miscare, sport, plimbari prin parc!