Sunt stari prin care trece oricine la un moment dat.Fie ca e vorba de lipsa dragostei(cea mai des intalnita), grija pentru cariera sau probleme familiale toti am trecut prin asa ceva. Unii am reusit sa trecem cu ajutorul altora, altii mai descureti si orgoliosi, singuri
Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca nu esti singura careia i se intampla asta. Eu, personal, de ceva vreme nu mai gasesc nimic atractiv, nici in lucrurile fara de care altadata nu puteam sa stau. E o intrebare mare si pentru mine dar cred ca o rezolvare ar fi sa incercam unele lucruri noi, sa ne mai iesim putin din rutina. Iar daca nu... timpul le rezolva pe toate.
Inseamna ca nu mai ai anturaje cu baietii si fetele, daca esti plictisita sau ai ceva probleme nu te mai gandi la ele si o sa fii mai alfel, sigur vrei sa fii alfel da nu poti ca alceva nu cred ca ti se intampla mai bine ramai cum ai fost cu zambetu pe buze, are dreptate si prietenii tai nu trebuie sa fii rece sa fii cu buza umflata, razi glumeste acolo cu ei si o sa fie mai bine.