| Denis2005123 a întrebat:

Nu știu de voi insa nu mi-am suportat niciodată părinții. In special pe mama. Genu ăla de părinți comuniști care duc dorul modei vechi. Pe langa faptul că am niste obligații stupide cum ar fi de exemplu somnul sub ora 10. Daca pe vremea lor nu existau telefoane și tehnologia de astăzi de ce mă fac pe mine sa simt lipsa de ele? Sa nu mai zic că dacă ii contrazic in ceva îmi țin o morală de jumă de ora. Si criticile mamei (nu vei ajunge nimic în viața) sau (nu ești bun de nimic) când le aud uneori îmi vine să îmi iau bagajele și să plec de acasă. Voi ați pățit la fel? Și dacă da, cum ați trecut peste și să nu va aud cu chestia sa (ii fac pe plac)? Daca as face ce mi-ar spune ei as fi un ratat și un antisocial

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu iti convine ce iti spun dar vei ajunge un ratat si un antisocial daca nu mai faci cateodata si ce iti spun ei.
Faptul ca spui ca nu ti-ai suportat niciodata parntii, este cea mai mare tampenie pe care o poti spune.
Te-au crescut de mic, te-au facut mare.
Si nu le-a fost usor.
Eu nu mai am parinti de ani buni si nu am cui sa cer un sfat, cand am anumite probleme.
Le vei simti lipsa atunci cand vei avea nevoie de ajutor. Nu stiu ce varsta ai dar gandirea ta este total gresita.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa ziceam si eu, ce parinti invechiti am, nu ma lasa aia, nu ma lasa aia. Dupa multi multi ani am realizat cata dreptate aveam si mintea mea de copil nu intelegea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si criticile mamei (nu vei ajunge nimic în viața ) sau (nu ești bun de nimic). Bine fac, te obligă să îi contrazici, să devii cineva, să lupți pentru libertatea ta de a te culca la orice oră vrei. Să te bucuri că ai asemenea părinți. Te pregătesc pentru viață, care este mult mai dură decât ei.

| VoidEternal a răspuns:

Soluția e simpla, boss.

Arată-le cat de zmeu ești tu de fapt, fa-ti un viitor și ia-ti frumușel zborul din casa lor, descurca-te din forțele și cunoștințele proprii, și apoi eventual arată-le si cum se creste un copil, că se pare că știi mai bine.

Sau nu poți din cauză că nu mai poți să stai pe tiktok dupa 10?

| Foci a răspuns:

Cui ii pasa de ce cred ei? Ai auzit vreodata de expresia "zi ca ei si fa ca tine"? Distreaza te cum vrei atata timp cat nu iti periclitezi calitatea vietii, dar, in acelasi timp, considerand ca esti la liceu, tine te de invatat. Distractia si invatatul merg cel mai bine impreuna. Experimenteaza lucruri noi, fa ti viata cat mai interesanta, gaseste ti modele si fii o persoana mai buna decat ei laughing

| Denis2005123 explică (pentru Foci):

Te înțeleg bro dar cine drk mai învață sau își face temele la un liceu cu program sportiv? In fiecare zi când stau pe telefon sau mai vb cu o prietena o aud me maică-mea (nu nu ai teme?) sau uneori are draci in ea numai când o aud. De fiecare dată când stau degeaba sau mă relaxez parcă are chef să îmi **** nervii și din cauza asta îl influențează și pe taicamiu

| Foci a răspuns (pentru Denis2005123):

Da, BRO, i got your point laughing macar fa ce te pasioneaza si fii bun la asta, exceleaza in ceva.

| Denis2005123 explică (pentru Foci):

Cum ai vrea sa fac asta că în loc primesc incurajari sau felicitari primesc critici și înjurături?