Toate aceste probleme ar afecta^pe oricine, e normal sa nu te poti concentra asupra scolii, dar lasa-i pe cei mari sa-si rezolve problemele pentru ca tu oricum nu ai nici o putere de comvingere asupra lor orice ai face.Bine ar fi sa te tii de scoala sa ajungi cineva in viata sa-ti poti ajuta bunica si mama
Mai eu zic ca iti trebuie un prieten adevarat care sa te inteleaga si sa te sustina, sa fii singura ar fi cel mai greu de suportat...
Buna imi pare rau ca treci prin asa ceva stiu si eu cum este inca nu cred ca ar trebui sa mai pui chiar totul la suflet. e foarte greu stiu dar nu e imposibil...ar trebui sa incerci sa iti gasesti ceva de facut care sa te faca sa uiti macar pentru cateva clipe de toate probeleme...prietena care zici ca schimba subiectul dupa 5 minute nu e prietena ta. cauta pe cineva care sa stie sa te asculte si sa iti ofere un sfat chiar daca nu este unul care sa il folosesti gestul conteaza, incearca incet incet sa te gandesti mai mult la tine. sa zambesti, sa razi, sa te bucuri de viata in orice moment. pentru ca daca te consumi din orice tot tu ai de suferit, si nu cred ca iti doresti asta, interactioneaza cu mai multe persoane si ai sa vezi ca pana la urma viata nu e chiar atat de urata, nu e roz, dar e frumoasa si merita traita. daca te mai pot ajuta cu ceva oricand. ciao ai grija de tine si fii fericita
misauratcuviata întreabă: