| Houselaurie a întrebat:

Nu stiu. ma simt asa de prost, nu mai am chef nici de scoala, ca trebuie sa ma trezesc ca un prost la ora 6 ca am de la 7, si is a 12-a si toti profi ne freaca la cap, ne da de invatat ca la tampiti, nu ca eu as invata ca un tocilar, ajung acasa pe la 2, mai am si pregatire la mate, engleza si pierd timpu si cu astea, fac si sport cu toate ca ma pasioneaza, fac asta de vreo 12 ani si naam anttrenamente in fiecare zi de la 8 la 10 seara, stau cat de cat prost si cu banii, parca nu mai am noroc la pariuri sportive deloc, nu am nici prietema, cu care sa pot vb deschis sa am cui povesti ceva.nu mai am chef de nimic.nu am timp nici sa ma odihnesc, trece timpu asta parca nu stiu ca ce.si mai sunt multe chestii. poate asa e perioada asta a vietii dar chiar nu am chef de nimic.si taimiu ma freaca la cap, nu stiu ce sa mai fac.nici prietena parca nu sunt in stare sa imi fac, si ma uit asa si vad ca toti au. si astia care nu stiu ce e cu ei.parca toate merg pe dos.nici nu stii cum sa le mai abordezi, una e asa una e altfel, chiar ca nu le poti intelege. ce sa ma fac. poate imi poate zice cineva care e in sit mea macar aproximativ, pentru ca stiu ca nu am sa primesc raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

O sa mai primesti raspunsuri si din partea altor utilizatori in afara de al meu. Nu stiai ca viata e cruda cu persoanele bune la suflet? Uite ca asa e, traim in cruzime chiar daca vom avea parte si de cateva bucurii ne multumim doar nu facem crima sa ajungem in centrul atentiei sau ce stiu eu ce tampenii. Trebuie sa ai grija cand alegi prietena mai ales cresc numarul pramatiilor (cine stie daca vor ajunge toate sa fie la fel) si te poti astepta la ce e mai rau, ocazii vei avea chiar daca multe vor fi de prost gust una din ele trebuie sa fie cea potrivita.

1 răspuns:
| DinuMarius26 a răspuns:

Pritene si eu sunt la fel.sunt clasa a 9a si deja numai pot.ma trezesc la 6 vin la 2 acasa de la 2 pana la 4 ma odihnesc ce pnm mai ramane? seara ies si eu cu prieteni ca na'trebuie.mi sa luat tot chefu de scoala sincer.Prietena am dar e departesad macar de o aveam aproape stiam o treabahappy.asa ca ai grija ce facihappy baftawinking