Sa te duci la niste lectii de canto. Acolo vei intalni profesori experti in acest domeniu si iti vor face vocea mai frumoasa . Sper ca te-am putut ajuta, succes la cursurile de canto si iti doresc o vacanta frumoasa si sarbatori fericite!
Fereste-te de tigari, bea un ou crud in fiecare dimineata si fa vocalize... a si lectii de canto
Daca ai totusi ureche muzicala, poti urma o scoala de canto... te mai pot ajuta cu un sfat auzit de la prieteni (nu am incercat) pentru a subtia vocea bea galbenus de ou...bleah
Fa tu niste exercitii acasa, in particular, cand esti singura [daca te jeneaza sa canti de fata cu cineva] si continua cu exercitiile astea mai mult timp. Si cat o sa dureze frigu asta afara. fereste-te de el cat poti. Bafta :*
Pai daca nu ai voce si nici ureche muzicala nu ai ce face...nu exista nimic de facut. Talentul de a canta e ceva din nastere. Nu il poti dobandi. Eventual daca ai voce niste exercitii te vor ajuta
Munca poate intrece talentul! Nu stiu exact ce trebuie sa faci, dar stiu multe persoane care nu au avut o voce frumoasa acum cinta f fine. Eu de ex. cant in fiecare zi macar o strofa dintr-un cintec si pot sa spun ca am progrese!
Mersi pentru apreciere, ρaтяίcίa! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!
anonim_4396 întreabă: