| ραтяίcία a întrebat:

Nu stiu sa cant:\. ce sa fac pentru ca vocea mea sa sune mai frumos?sadfundita

Răspuns Câştigător
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Sa te duci la niste lectii de canto. Acolo vei intalni profesori experti in acest domeniu si iti vor face vocea mai frumoasa love struck. Sper ca te-am putut ajuta, succes la cursurile de canto si iti doresc o vacanta frumoasa si sarbatori fericite!

9 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Canti mai des si o sa ti se shimbe :*

| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Fereste-te de tigari, bea un ou crud in fiecare dimineata si fa vocalize... a si lectii de cantowinking

| Mady5Stars a răspuns:

Daca ai totusi ureche muzicala, poti urma o scoala de canto... te mai pot ajuta cu un sfat auzit de la prieteni (nu am incercat) pentru a subtia vocea bea galbenus de ou...bleah

| ĄŇÐİ a răspuns:

Pai canti mai des so sa ti se schimbe happyhappyhappy

| znstr a răspuns:

Fa tu niste exercitii acasa, in particular, cand esti singura [daca te jeneaza sa canti de fata cu cineva] si continua cu exercitiile astea mai mult timp. Si cat o sa dureze frigu asta afara. fereste-te de el cat poti. Bafta :*

| MimiPopescu a răspuns:

Pai daca nu ai voce si nici ureche muzicala nu ai ce face...nu exista nimic de facut. Talentul de a canta e ceva din nastere. Nu il poti dobandi. Eventual daca ai voce niste exercitii te vor ajuta

| MagicSmile7 a răspuns:

Munca poate intrece talentul! Nu stiu exact ce trebuie sa faci, dar stiu multe persoane care nu au avut o voce frumoasa acum cinta f fine. Eu de ex. cant in fiecare zi macar o strofa dintr-un cintec si pot sa spun ca am progrese!

| miky014 a răspuns:

Bea oua crude!winking

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Mersi pentru apreciere, ρaтяίcίa! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!