| mara_9187 a întrebat:

Nu stiu sa sarut straight face
Nu am sarutat nici un baiat in viata mea. [am16 ani]
vreau sa dau un exemplu.
[ daca viitorul meu iubit sar apropria din ce in ce mai mult pentru a ma saruta, eu ce trebuie sa fac? Am foarte mari emotii]
va rog sa nu radeti de mine, ajutati`ma, dati`mi sfaturi si spuneti-mi cum se saruta ]
fuund+voturi

Răspuns Câştigător
| bunnylover537 a răspuns:

O da. Been there, done that, am foost in situatia ta, eram intre singurele din clasa care nu se sarutasera niciodata.
In primul rand, NU DISPERA. Ai muulta rabdare.
In al doilea rand, daca presupusul tau iubit se va apropia din ce in ce mai mult de tine, NU il saruta tu prima [s-ar putea ca de emotie sa sari pe el - mare greseala]. Cel mai bine stai relaxata, eventual intredeschide foaaarte putin buzele si apropie-te si tu foaaarte putin. Si lasa-l sa te ghideze. In general, la primul sarut doar va lipiti buzele mai mult sau mai putin pasional, dar sunt unii baieti care sar direct la french - in cazul acela, stai relaxata si fa exact ce crezi. N-am sa-ti spun cum sa-ti misti limba etc, ai sa simti tu cum e mai bine. NU E NICIO TRAGEDIE DACA NU-TI IESE DIN PRIMA, ai mult timp sa exersezi. Si asculta, daca "prestatia" ta e dezamagitoare si iti reproseaza asta, nu inseamna decat ca nu te merita.
Important e sa ai rabdare, sa faci asta cu un tip pe care chiar il placi si care tine si el la tine.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te va invata.

| croissant a răspuns:

Buna si eu am 16 si nici nu am ajuns la acest capitol.Parerea mea e ca nu exista nicio lectie ca sa te invete cum ai sa te saruti.Stiu doar ca vine de la sinehappyprobabil ca va veti apropia asa de mult si ca veti sta fata in fata si ai sa ii simti respiratia.

| Criiiiiiiis a răspuns:

Te lasi sarutata de el.

| mdany a răspuns:

Totul vine pe loc, in momentul in care trebuie sa saruti, nu poti planifica in nici un fel cum sa faci acest lucru.Totul vine de la sinehappy

| Maothecat a răspuns:

Sa te aapropiisi tu de el si sa te lasi purtata de val si de instinct

| TraficantaDeFunde a răspuns:

Am vrut sa te ajut. dar din pacatate am si eu aceias problema ( marog eu am 14 ani ) Imi pare rau sad

| Deedii a răspuns:

Buna! :)
Uite :
http://www.codrosu.ro/......tat-video/
Sper ca te-am ajutat!:)
Funditzsa?:>

| dan_2834 a răspuns:

Nu trebuie sa stii mare lucru.Nimeni nu se naste invatat.Nu trebuie sa iti faci probleme pe tema asta.Tot ce trebuie sa faci e sa il lasi sa se apropie de tine sa il lasi sa te sarute. Apoi restul vine de la sine, te lasi condusa de el...o sa vezi ca o sa fie foarte frumos, mai ales primul sarut.In acel moment elibereaza-te de orice stres, relaxeaza-te si ai incredere in el ca totul o sa iese asa cum ti-ai dorit, ca totul o sa iese ok.Bafta!

| Ana0Any a răspuns:

Chiar nu stiu cum sa explic,adica un sarut nu se preda ca la scoala,se invata cu persoana iubita,incepi usurel ca nu o fi graba,daca esti cu un baiat care te iubeste cu adevarat,cu siguranta v-a avea rabdare cu tine,si nu trebuie sa ai emotzii, un sarut e un lucru placut, ia-o pas cu pas si nu te speria ca nu ai dc.