anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu sa sarutstraight face
Si imi e jena ca daca o sa fiu cu un baiat...nu cumva sa rada de mine sau... :-s
Cum trebuie sa saruti?

3 răspunsuri:
| Oanaa_7955 a răspuns:

Sarutul nu e o chestie care trebuie s`o inveti dupa spusele cuiva.Sarutul e pur si simplu o oarecare "arta"pe care fiecare o realizeaza in mod diferit.Fiecare persoana are modul ei de a iubi respectiv de a saruta.Cand vei avea un prieten totul va incepe de la sine si probabil ca vei invata in timp.Fiecare viitor prieten al tau va saruta oarecum diferit.Nimeni nu s-a nascut invatat. Tine minte proverbu:"Cu rabdarea treci marea"si cand va fi momentul potrivit le vei invata pe toate. Ai incredere in tine si o sa fie bine :*

| anonim150506 a răspuns:

Nu trebuie sa te inveti,,, cind te vei saruta totul va veni de la sine,,, cum vei simti tu asa te vei saruta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca majoritatea vor spune ca totul o sa vina de la sine si asa si este. Nu poti invata sa saruti din teorie ci din practica. Si eu am avut emotii legate de primul sarut si cred ca toti am avut dar cand te trezesti in fata faptului implinit iti dai seama ca nu a fost mare lucru. Nu trebuie sa te grabesti ci sa astepti momentul potrivit. La mine nu stiu cat de potrivit a fost momentul stiu doar ca a fost ciudatlaughing Eram cu 2 prietene si am iesit in oras si ne-am intalnit cu niste baietii care erau prieteni cu fetele respective. Normal ca i-au intrebat daca vor sa stea cu noi si in timp ce vorbeam radeam numa m-am trezit cu limba unuia dintre baieti la mine in gura(tipul e mai glumet de felul lui)laughing) Practic nici nu am apucat sa-mi fac emotiilaughing Ideea e ca atunci cand v-a venii momentul va fi minunat si te vei simtii bine :*
Succes:*