Nu ai decat... suport'o...
asta e viata... au fost si momente cand te; ai bucrat de el dar si cand iar devine omu care nu il "cunosti si suporti"
Cu timpu o sa isi revina iar sa fie un om iubitor si sa va aduca bani.
Tu continua sa ii fi alaturi mamei tale si ignora cat poti sa nu mai pui la suflet si sa cedezi.
Stiu cum e senzatia de "a innebuni si a nu stii ce sa mai faci"
Tu fi in continuare tare cum ai fost si pana acum! Ai grija de mama ta daca la tatal tau nu simti dragostea de care ai nevoie.
Toate vin si se duc. Acum e iar momentu ala de "criza" dar o sa isi revina. Poate are si el probleme si nu mai suport si se regaseste intr'un strop de bautura dar faza e ca stropu ala il omoara si devine "inconstient"
in fine... sincer? tu nu prea ai ce face. Cu cat incerci mai mult sa faci ceva cu atat te amagesti si cedezi mai repede. Lasa pe mana alor tai (bunicu si maicata) sa incerce ceva. Tu nu ai cum. Cu timpu vei ajunge o fata mai retrasa din cauze din astea.
Si eu sunt intr-o situatie asemenatoare cu a ta. poate nu la fel de grava, dar se aseamana mult. ziceai ca de ce trebuie sa suferi atat si eu ma inteb asta mereu. Dumnezeu ne da doar atat cat putem duce, asa ca tu esti o fire puternica daca iti este dat sa treci prin aceasta. De multe ori ma simt la capatul puterilor, dar imi amintesc de promisiunea lui Dumnezeu: "Eu nu te las, cu nici un chip nu te voi parasi!". Asa ca atunci cand simti ca nu mai poti gandeste`te la asta si El va fi cu tine acolo in suferinta ta. daca te ajuta si vrei sa vorbim mai multe uite id meu de messenger rusuroxana2009@yahoo.com. Pa! Pa!
Nu ai ce sa faci, nu este responsabilitatea ta si nici nu ai avea cum sa intervii. Faptul ca tatal tau consum alcool, mai mult, fiindu'i si interzis, este alegerea lui...pacat insa ca trebuie sa-i suporti iesirile si oricat ai incerca, nu te poti lasa neafectata.Mama ta ar trebui sa ia o decizie, si ma refer la divort. Din pacate, acesta poate fi o rezolvare.Trebuie sa va distantati de el.Nu e abandon, fiindca tatal tau nu accepta ajutor si continua sa va aduca suferinta, iar in cazul asta... e tortura.Nu merita sacrificiul de a-i ramane alaturi, doar fiindca aduce bani in casa, responsabilitatea lui nu se rezuma la asta.