Hmm...si eu in acest moment am aceiasi problema dar cred ca este vina mea si sunt constienta de asta si tot nu faq nimic...inainte ma bagam in seama cu toata lumea si aveam tot felul de prieteni dar acum nu mai am incredere in nimeni parca nici in mine nu inteleg ce am unii prieteni s-au suparat pe mine ca nu am vrut sa ies cu ei afara...Deci sincer eu mi-am pierdut increderea efectiv si asta e foarte najpa...si prietenii trebuie sa-i alegi cu grija... vorba aia "Cine se aseamana se audna" dar daca nu te simti bine intr-un anumit grup mai bine singura si daca nu te simti bine doar cu anumite persoane din acel grup nu stiu ce sa mai zic Fii tu insati nimic mai mult cine te merita te apreciaza pentru ceea ce esti nu conteaza hainele de firma banii sau mai stiu eu ce...contezi doar tu si personalitatea ta mmm_13_mmm daca vrei sa mai vorbim pupici si SUCCES!
Pai ce sa facem si noi...asteptam...
De obicei ori ai ceva in minus ori ai ceva in plus...si te gandesti...doamne...de ce nu pot sa fiu si eu ca ceilalti...
Asta este...suntem ceea ce suntem...
De ce nu te poti intrega in nici un colectiv? Pt ca esti diferita? Pt ca ti se pare ca cei din jurul tau fac ceea ce nu e bine? sau pentru simplul fapt ca nu simti ca ti'ai gasit prietenii adevarati?
Pai... daca esti diferita nu merita sa te schimbi numai ca sa faci pe plac celorlalti iar tu sa nu te simti bine, sa fii falsa.
In schimb daca nu ti'ai gasit prietenii adevarati, nu renunta sa ii cauti!
Comunica cu ce`i din jurul tau!
daca nu faci asta ei o sa te considere ciudata si o sa te evite:p
Buna!
Pai incearca sa fi cat mai sociabila, glumeata. O sa vezi ca o sa gasesti oameni care sa te pretuiasca pentru. ceea ce esti. Dar.rabdare:*
Succes!
Buna! Ce pot sa-ti spun este ca si eu m-am simtit si ma simt si in momentul acesta asa deoarece mi-am schimbat colegi si cu acestia nu ma inteleg aproape deloc...si acum imi este asa de greu sa ma integrez in noul colectiv dar cred ca asta este numai din cauza ca noi nu prea ne bagam in seama cu ei si nu prea comunicam cu ei dar facem asta pentru ca nu ii cunoastem nu stim ce sa le vorbim si a. s. a m. d bafta iti doresc si sper ca data viitoare sa imi trimiti un mesaj cum ca ai reusit sa te integrezi foarte bine intr-un nou si super colectiv pe mai tarziu pa.
KeepCalmThinkDiffrent întreabă: