anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu sunt bagat in seama de nici o fata pe facebook, ce-i drept nu am decat 2-3 prieteni si in viata reala (nu primesc nici cereri de la fete), nimic.Nu stiu ma face sa cred ca am o problema..de aratat nu arat rau parerea mea, fac sala de 5 ani etc, nu stiu ce nu e in regula

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Fetele sa te bage in seama pe facebook - pai daca ajungi sa fi cu una ce te baga in seama pe facebook, ai dat de dracul [ intelegi ce caracter trebuie sa aiba]
Tu esti barbatul! Tu intri in vorba cu fetele. Daca nu, atunci nu te numeste nici baiat, nici barbat, ci papa-lapte - normal ca nicio fata nu vrea un tip mai molau ca ele.
Intra in vorba cu fetele. Ce iti pot face? 1 Nu au cum sa se teleporteze langa tine sa te omoare! Te injura?! Noh, de-aia nu mai poti tu! Iesi afara in lume! Nu te mananca nimeni.

| oBanană a răspuns:

Deobieci băieții fac primul pas! În primul rând încearcă să vorbești în viața reală cu fetele. Gen la școală, cu colegele de clasă. Bagă-te la vorbă. Sau online: întreabă pe vreo fată știu eu, ce temă aveți nu știu unde și apoi continuă să duci conversația mai departe. Și să vorbești cu fata aceea așa, din ce în ce mai des, până vă împrieteniți și, poate, cine știe, chiar mai mult! smug baftă, man!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele stau si asteapta ca prostii sa le bage in seama. asa ca asteapta tu pana secolul viitor si de mandrie oricum nici o fata nu o sa iti dea cerere de "prietenie"

| DKFEVER a răspuns:

Boss,dale tu cerere, sau baga te pe bloguri gen add me!